Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20-25 közti lányok! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 közti lányok! Hogyan állnátok ex-városi tanyasi sráchoz?

Figyelt kérdés

24 vagyok, 14 évig éltem Budapesten, 3 évet éltem egyetem alatt Szegeden, de Esztergomban is éltem egy keveset, az utóbbi 2 évet pedig ismét Budapesten, annak is a legeslegközepén.

Biológusnak tanultam, aztán vegyésztechnikusira jártam, dolgoztam toxikológia labortól kezdve kertépítő cégen keresztül vendéglátózásig sok helyen.

És most úgy döntöttem váltani akarok.

Elszegődtem egyelőre önkéntességi alapon a tartalékaimra hagyatkozva egy tanyára, és úgy érzem ezt szeretném idővel magam is folytatni önmagamtól.

Messze állok a városias felfogásban élő "mucsai tanyasi gyerek" képétől, de a tipikus városi fiataltól is messze vagyok.

Ha interneten ismerkednétek (tételezzük fel pont velem :D ) akkor hogyan állnátok a tényhez hogy én nem vagyok kapható az évekig tartó világvándorkodásra (ami ma eléggé dívik)?

2022. jún. 27. 21:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szerintem hagyjuk. Valszeg a gyik-ot 90%-ban városiak használják, ez pedig meg is látszik.

És igazából hülyeség is volt itt feltenni ilyen jellegű kérdést...

A falunapos dolgot megjegyzem, az valóban egy konstruktív ötlet.

Na jóéjt.

2022. jún. 27. 23:30
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem, elég lett volna a "belváros" szót használni. Kicsit ez úgy hangzik, mikor a kisgyerek mondja, hogy a szülei mennek a "dolgozóba".
2022. jún. 27. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:
6. Milyen mamahotel? Én is csóró családból jövök, de államilag finanszírozott képzésen és mellette koliban lakva végeztem el az egyetemet. Havi néhány tízezer forintból éltem és ez is még csak néhány éve volt.
2022. jún. 28. 07:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Asztalost kezded....valamit már be is kellene fejezni. Földhöz , állatokhoz is szaktudás kell, ha ebből akarsz megélni.
2022. jún. 28. 10:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a tanyasi élet (pláne egy kilátás nélküli, tehát alföldi helyen) nem túl vonzó azok számára ebben a korosztályban, akiknek nem az az alap.

Ha pl állatokat is tartasz, az egyenlő azzal, hogy soha egyetlen nap szabid nem lesz. Ezt kevesen vállalják be fiatalon.

2022. jún. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!