Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 közti lányok! Hogyan állnátok ex-városi tanyasi sráchoz?
24 vagyok, 14 évig éltem Budapesten, 3 évet éltem egyetem alatt Szegeden, de Esztergomban is éltem egy keveset, az utóbbi 2 évet pedig ismét Budapesten, annak is a legeslegközepén.
Biológusnak tanultam, aztán vegyésztechnikusira jártam, dolgoztam toxikológia labortól kezdve kertépítő cégen keresztül vendéglátózásig sok helyen.
És most úgy döntöttem váltani akarok.
Elszegődtem egyelőre önkéntességi alapon a tartalékaimra hagyatkozva egy tanyára, és úgy érzem ezt szeretném idővel magam is folytatni önmagamtól.
Messze állok a városias felfogásban élő "mucsai tanyasi gyerek" képétől, de a tipikus városi fiataltól is messze vagyok.
Ha interneten ismerkednétek (tételezzük fel pont velem :D ) akkor hogyan állnátok a tényhez hogy én nem vagyok kapható az évekig tartó világvándorkodásra (ami ma eléggé dívik)?
Szerintem hagyjuk. Valszeg a gyik-ot 90%-ban városiak használják, ez pedig meg is látszik.
És igazából hülyeség is volt itt feltenni ilyen jellegű kérdést...
A falunapos dolgot megjegyzem, az valóban egy konstruktív ötlet.
Na jóéjt.
Szerintem a tanyasi élet (pláne egy kilátás nélküli, tehát alföldi helyen) nem túl vonzó azok számára ebben a korosztályban, akiknek nem az az alap.
Ha pl állatokat is tartasz, az egyenlő azzal, hogy soha egyetlen nap szabid nem lesz. Ezt kevesen vállalják be fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!