Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pumukli alfahím kérdése:
Nők, ha a munkahelyen szerelmesek lennétek egy férfibe, de őt hidegen hagyná, hogyan állnátok bosszút? Kirúgatnátok? És ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2018. okt. 3. 18:39
1/12 anonim válasza:
Nem értem a kérdést: miért kéne a szerelmemet erőszakkal ráerőltetni valakire?
2/12 anonim válasza:
Főnök vagyok, de soha nem állnék bosszút azért, mert a beosztottam nem szerelmes belém. Aki ilyet tesz, az nem teljesen százas.
Őszinte részvétem!
3/12 anonim válasza:
Gondolom számodra elképzelhetetlen, akár csak magadból kiindulva, hogy létezik olyan ember, aki képes méltósággal viselni a visszautasítást és nem folyamodna semmiféle kicsinyes, szánalmas bússzúhoz :)
5/12 anonim válasza:
Emberek, ez a Pumukli nyomihím valami iszonyat instabil ember lehet. :D A múltkor még a munkásember vs. gazdag férfi esetét kérdezgette a barom. xD
6/12 anonim válasza:
A kérdés eleve feltételezi, hogy bosszút állnék. Miért állnék bosszút? Egyáltalán, milyen ember az, aki _bosszút áll_ valaki olyanon, akit elvileg szeret?
7/12 anonim válasza:
A szerelem nem kierőszakolható.
Ha valós érzelmekkel szeretném, a boldogsága lenne fontos nekem, nem akarnék kicsinyes bosszúkat forralni ellene.
8/12 anonim válasza:
Igaz, hogy utoljára gimisként voltam viszonzatlanul szerelmes, de sose utáltam. Néha beszélgettünk, volt hogy versengtünk egy-egy feladatban, vagy épp együtt összedolgoztunk. Ilyenkor titokban örültem.
Mai napig kellemes emlék, ha pàr évente összefutunk, váltunk pár szót, de már hidegen hagy férfiként. Emberként kedvelem ugyanúgy.
9/12 anonim válasza:
Ezen nincs mit megbosszulni. El kell engedni, ha nem akar tőlem semmit.
10/12 anonim válasza:
Elfogadnám, hogy nem kölcsönös a vonzalom. Nem vagyok olyan kicsinyes, hogy ilyen miatt valakit kirúgassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!