Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 közti lányok! Hogyan állnátok ex-városi tanyasi sráchoz?
24 vagyok, 14 évig éltem Budapesten, 3 évet éltem egyetem alatt Szegeden, de Esztergomban is éltem egy keveset, az utóbbi 2 évet pedig ismét Budapesten, annak is a legeslegközepén.
Biológusnak tanultam, aztán vegyésztechnikusira jártam, dolgoztam toxikológia labortól kezdve kertépítő cégen keresztül vendéglátózásig sok helyen.
És most úgy döntöttem váltani akarok.
Elszegődtem egyelőre önkéntességi alapon a tartalékaimra hagyatkozva egy tanyára, és úgy érzem ezt szeretném idővel magam is folytatni önmagamtól.
Messze állok a városias felfogásban élő "mucsai tanyasi gyerek" képétől, de a tipikus városi fiataltól is messze vagyok.
Ha interneten ismerkednétek (tételezzük fel pont velem :D ) akkor hogyan állnátok a tényhez hogy én nem vagyok kapható az évekig tartó világvándorkodásra (ami ma eléggé dívik)?
18 éves korom óta saját pénzen tartom el magamat (egyetemi ösztöndíjat is annak ndvezem a fizetés mellett).
Zéró szülői háttér.
Biológia szakon 2 évig bírtam anyagilag. Ez van, nincs mindenki mögött mamahotel 😇🙃
Vegyésztechnikusinál meg elegem lett az online oktatásból és a tanárok mentalitásából ("ha hiányzol egyetldn gyakorlatról akkor már nem vagy lezárható. De pótlási időpont az nincs. De betegen inkább ne jelenj meg a gyakorlaton... de akkor sem adunk pótlási időpontot")
Számomra ezerszer szimpatikusabb, ha valaki félúton képes belátni egy képzésről, hogy az nem az ő útja, és abbahagyja, mint az hogy dacosan "elkezdtem, ha beleszakadok akkor is megcsinálom" mentalitással tolja tovább.
A Concord-effektus sose jó választás. Nem az akaratodat, hanrm a konokságodat igazolod ilyenkor.
De kinek mit. Nem egymást keressük 😇😊🙃
Amúgy asztalos képzést tervezem elkezdeni.
9 hónap, 300K.
És van egy ezerszer piacképesebb szakma a kezemben mint a biológus BSc-vel lenne (hiperszuper nettó 200K-ért elmenni pipettázni meg táptalajt önteni...).
"Budapesten, annak is a legeslegközepén"
Ha ez lenne a profilodon, megkérdezném, hogy a belvárosra gondolsz-e, és miért ennyire vidékiesen írod le.
Fuh...
"Literálisan a centrumban"
Ez eléggé pesties volt? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!