Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20-25 közti lányok! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 közti lányok! Hogyan állnátok ex-városi tanyasi sráchoz?

Figyelt kérdés

24 vagyok, 14 évig éltem Budapesten, 3 évet éltem egyetem alatt Szegeden, de Esztergomban is éltem egy keveset, az utóbbi 2 évet pedig ismét Budapesten, annak is a legeslegközepén.

Biológusnak tanultam, aztán vegyésztechnikusira jártam, dolgoztam toxikológia labortól kezdve kertépítő cégen keresztül vendéglátózásig sok helyen.

És most úgy döntöttem váltani akarok.

Elszegődtem egyelőre önkéntességi alapon a tartalékaimra hagyatkozva egy tanyára, és úgy érzem ezt szeretném idővel magam is folytatni önmagamtól.

Messze állok a városias felfogásban élő "mucsai tanyasi gyerek" képétől, de a tipikus városi fiataltól is messze vagyok.

Ha interneten ismerkednétek (tételezzük fel pont velem :D ) akkor hogyan állnátok a tényhez hogy én nem vagyok kapható az évekig tartó világvándorkodásra (ami ma eléggé dívik)?

2022. jún. 27. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Olyanokkal ismerkedj, akik nem hagytak el a falu hatarat.
2022. jún. 27. 22:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Kár hogy nincs külön ilyen platform 😅
2022. jún. 27. 22:16
 3/15 A kérdező kommentje:
De amúgy én annak is kifejezetten örülök ha megjárta a maga útját amit én is, járt erre-arra, és ő is arra a belátásra jutott, hogy vidéken, karrierizmustól mentesen szeretne élni.
2022. jún. 27. 22:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt ird ki a profil bemutatkozásnál. Illetve menj ki a falunapra ismerkedni.
2022. jún. 27. 22:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Valamilyen végzettséget szereztél? Azt írtad biológusnak tanultál, aztán vegyésztechnikusira jártál. Nekem ebből az jön le csak jártál ezekre, de nem végezted el őket és érettségid van. Nekem ez nem szimpatikus, hogy nem fejezed be, amit elkezdesz.
2022. jún. 27. 22:35
 6/15 A kérdező kommentje:

18 éves korom óta saját pénzen tartom el magamat (egyetemi ösztöndíjat is annak ndvezem a fizetés mellett).

Zéró szülői háttér.

Biológia szakon 2 évig bírtam anyagilag. Ez van, nincs mindenki mögött mamahotel 😇🙃

Vegyésztechnikusinál meg elegem lett az online oktatásból és a tanárok mentalitásából ("ha hiányzol egyetldn gyakorlatról akkor már nem vagy lezárható. De pótlási időpont az nincs. De betegen inkább ne jelenj meg a gyakorlaton... de akkor sem adunk pótlási időpontot")

Számomra ezerszer szimpatikusabb, ha valaki félúton képes belátni egy képzésről, hogy az nem az ő útja, és abbahagyja, mint az hogy dacosan "elkezdtem, ha beleszakadok akkor is megcsinálom" mentalitással tolja tovább.

A Concord-effektus sose jó választás. Nem az akaratodat, hanrm a konokságodat igazolod ilyenkor.

De kinek mit. Nem egymást keressük 😇😊🙃

2022. jún. 27. 22:46
 7/15 A kérdező kommentje:

Amúgy asztalos képzést tervezem elkezdeni.

9 hónap, 300K.

És van egy ezerszer piacképesebb szakma a kezemben mint a biológus BSc-vel lenne (hiperszuper nettó 200K-ért elmenni pipettázni meg táptalajt önteni...).

2022. jún. 27. 22:48
 8/15 A kérdező kommentje:
*Concorde-effektus
2022. jún. 27. 22:50
 9/15 anonim ***** válasza:
94%

"Budapesten, annak is a legeslegközepén"

Ha ez lenne a profilodon, megkérdezném, hogy a belvárosra gondolsz-e, és miért ennyire vidékiesen írod le.

2022. jún. 27. 23:15
 10/15 A kérdező kommentje:

Fuh...

"Literálisan a centrumban"

Ez eléggé pesties volt? 🤣

2022. jún. 27. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!