Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan tudtok hamar barátot találni?
Lányoknak olyan könnyen megy ez. Pedig sok fiú csak szexet akar.
Nekem még egyszer sem volt barátnőm pedig már 24 éves vagyok. Lányok meg már 15-16 éves koruktól folyamatosan kapcsolatokban vannak.
Ennyi idősen kezdő fiúval már nem szívesen jönnek össze a lányok.
Nálam beprobalkoztak, nem pedig vártak, hogy majd en kezdeményezek.
17 éves koromtól kezdődtek a kapcsolataim.
Volt 21 évesen tapasztalatlan párom is, aztán ő hagyott el, mert másokkal is akar ismerkedni.
Szerencsére nem kell aggódjon már amiatt, hogy hogyan találják part, mert komoly kapcsolatban vagyok, de a korábban leírtak miatt biztosan nem kezdenek megint olyan sraccal, akinek soha nem volt kapcsolata.
24N
En is csak ugy, ha kezdemenyeznek.
Neten nem megy mert ott lenézőek. Csak szexet akarnak meg van bnőjük stb.es kuksőre mégcsak nem is tetszenek de azt hiszik nekem aztán biztos hiányom van mert senkim nincs. Azt hiszik attol barkivel osszeállnék meg örülhetek, ga vki rámír.
Aki meg élőben megismer, azok kozt több az, aki tetszik, es hal eg eddig egyedulllok nyomulnak rám akiknek én kellek es nem a masik harmadik is, hanem kizarolag rám vannak rámállva.
Ehhez meg nagyon fontos a szocializacio sajnos. Azaz nem az utcan fogom megismerni.
Komoly kapcsolataim kezdete:
Elso pasimat pl bnoim ismerték, mert a baratjuk haverja, meglatott engem a társaságban es elhivott randira.
2. Barátom diszkoban jott oda hozzám es kedves volt es udvarolt randira hivott es nem szexre a wc be mint a tobbi barom
3.barátom nyári szunetben resommal voltam strandon odajottek hozzank a haverjaivak egyutt ugrani fejeseket a vizbe(tengerparton is behivtak srácok labdas jatekokra ott is lettek igy barataim is meg szerelmem is. Hal isten azok is szerelmes tipusu srácok!)
4.barátommal huszonévesen találkoztam, az első tinikori exem ismerose, már tinikoromban is tetszettem neki huszonevesen jottunk össze
5.barátomnak meg a tesoját ismertem még általános sulibol, belé voltam szerelmes, volt pár kontakt koztunk meg "szaladtam utána", de huszonév vége felé az öccse nyomult rám, vele 4 év lett eljegyzéssel is. A tesoja nem mondta el neki soha hogy altalánosban volt már ez az koztunk.
6. Barátomat kulfoldon vendeglatoztam rengeteg pasi járt be mert napi szinten ment zene es buli, ott egy hozzam hasonlo életet nullarol kezdo sráccal volt szenvedelyes szerelem. De aztan szakitas es a haverja nyomult rám ezerrel de mintha az élete mulna rajta.
7.barátom huszoneves kori crushom, felhivtam egy szakitasom utan, dinamikus szenvedelyes szerelem lett az is helybol.
Neten meg igenytelenek foglaltak vagy bekepzeltek meg akik tobb vasat tartanak a tuzben vannak csak. Én még ott ertelmes férfit nem láttam ÉS aki tetszik is ÉS aki viszonoz is, csak en kellek neki es hű is.
Ismeretlenul ugy állnak hozzám mintha vagy vmi ingyenpr.sti lennék, vagy mintha semmivel nem lennék több az összes többi másik reglapnál vagy nőnél, randin azon vannak hogy minél olcsobban megusszák es mikor d.ghatnának meg, valojában addig sem jutnak el soha hogy megtudják hogy kit hagynak ki.
Szórakoztam már igy egy sráccal aki csak szexkapcsolatot akart, 1 év mulva hagytam el a p.csában, sirva konyorogve kapart utanam hogy el akar venni en vagyok álmai nője.
Nekem ez elégtételnek a netes szexakaro barmok felé teljesen jovolt.
Ő kezelt le alázott le es a végén ő sír és kapar földön kuszva.
Imádom "felképelni" az aljas szemeteket.
Csak nincs annyi idom hogy ilyenekre pazaroljam a fiatalságomat de ezt szivesen eljátszanám a sok gyökérrel akik a neten vmi istencsászárnak hiszik magukat meg ingyenlukbak néznek.
Már bocs hogy férfiként hozzászólok, de nem minden lánynak megy könnyen!
A jó csajoknak megy könnyen, akikre rá van állva mindenki.
7.jocsaj vagyok lásd mégis 6.kommentem.
Ha nem vagyok sehol nem vagyok a tarsadalomban netrol csak parasztok es akár evekig is semmi. Míg meg nem mozdulok ki a világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!