Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok hogy csinálják hogy kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy csinálják hogy kb 1-2 hónap alatt tudnak barátot találni?

Figyelt kérdés

Ennyire rövid idő alatt hogy lehet megfelelőt taláni akivel szeretik egymást?

Én fiú vagyok és nekem évekbe telik, nem tudom hogy más mit csinál, vagy csak simán szerencse?

2022. ápr. 10. 18:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
A lányokra sokkal több a jelentkező, több emberből pedig könnyebb megfelelő társat találni.
2022. ápr. 10. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Szerinted a lányok kikkel jönnek össze?
2022. ápr. 10. 18:27
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
addig is ismerkednek míg van valakijük, csak talonban tartják.
2022. ápr. 10. 18:39
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, én lány vagyok, de nekem sosem sikerült szakítás után 1-2 hónap múlva bepasizni.
2022. ápr. 10. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
12%
Ahogy írja a hármas.Egy nőnek több barátja van,egyszerre.Ők nem ismerik egymást.Ha szakít az egyikkel,akkor ott a másik,helyben.A nők kapcsolatfüggők.Kell nekik a megerősítés hogy kelendőek.Azért is rivalizálnak egymással.
2022. ápr. 10. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
Pasizni könnyebb mint csajozni.
2022. ápr. 10. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, ezt a hülyeséget honnan veszed?

Ne nézzél már ennyi amcsi sitcomot, mert gáz...

2022. ápr. 10. 19:49
 8/11 anonim ***** válasza:
2%

"megfelelőt taláni akivel szeretik egymást?"

Csajoknál nem ez a lényeg, hanem a pénz. A baráti körökből pedig mindig lesz jelentkező.

2022. ápr. 10. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Megint nem jön ki a pasimatek: ha egy nő 1-2 hónap alatt ismerkedik meg egy férfival, akkor a férfi is 1-2 hónap alatt ismerkedik meg a nővel; ennyi idő alatt találja meg a nőben azt, akivel szeretni tudják egymást. Ez alapján pedig - mint majdnem minden kérdésnél itt - felesleges volt a nőkre kihegyezni a kérdést.

Abból, hogy te sokáig keresgélsz (amit gondolom úgy kell érteni hogy nem nyit feléd nő, különben rögtön odavetnéd magad elé) az jön le, hogy a nők jelentős része igenis gondot fordít arra hogy kivel ismerkedik, sőt, sokan évekig nem is akarnak ismerkedni....

Érted a korrelációt... Ha lenne a nőkben hajlandóság bárkivel randizni 0-24, akkor nem lennének hozzád hasonló "válogatós" egyedüllevők, vagy incelek.

2022. ápr. 10. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:
20%
A szakítás előtt már ismerkednek, csak mondom.
2022. ápr. 10. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!