Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz lenne? Lépjek vagy sem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne? Lépjek vagy sem? Megutál vajon? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég tudatosult bennem hogy bele vagyok esve az egyik legjobb barátom barátnőjébe. Ma konkrétan azt álmodtam hogy vele csókolózok. Hónapok óta elhidegült a kapcsolatuk, a lány kiszeretett belőle. Én valószínűleg bejövök a lánynak mert régebben is jelét adta és mostanában is közeledett valamilyen szinten párszor.

Szóval szerintetek mennyire gáz összejönni vele így a legjobb barátom után? Egyébként meg meg kéne várnom amíg szakítanak, vagy inkább írjak rá hogy talizzunk és utána miattam szakítsanak(mert oké hogy ez elvileg köcsögségnek tűnik a barátommal szemben, de másrészről meg mindkettőjüknek jót tenne ha szakítanának már, mert ennek semmi értelme). Vajon megutálna a barátom ezért?

2022. jún. 24. 07:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Mi pedig leírtuk, hogy gáz.

Az a ketbites, aki nem képes felfogni, hogy más emberek bizony lehetnek más nezoponton attól, hogy az neked nem tetszik.

2022. jún. 24. 12:30
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked ő nem lehet barátod

Vagy neked jelent mást a barátság...nem tudom

Függetlenül attól hogy illik vagy nem illik , én alapból ezt nem tudnám megtenni a barátommal. Nekem ez kérdés sem lenne mivel a barátom fontosabb nyilván és eszembe nem jutna megbántani őt vagy kellemetlenséget okozni neki

2022. jún. 24. 12:35
 23/30 A kérdező kommentje:

Hát ez tényleg nem semmi....

Hányszor írjam még le??

Nem azzal van a bajom hogy más véleményen van, MINT AHOGY A #7ESBEN EZ MÁR KIDERÜLT ÉS UTÁNA A #19ESBEN IS, hanem azzal hogy ennyivel le van rendezve hogy "hat ez undorito", miközben ez egy jóval bonyolultabb dolog és bővebb válasznak lenne értelme.

2022. jún. 24. 13:12
 24/30 anonim ***** válasza:

Ha nem érted, hogy mit írnak érzelmi analfabéta vagy minimum!

Egy kapcsolat lezárása sokszor még a szakító fél számára sem annyi, hogy becsukom az ajtót, az élet megy tovább. Nem beszélve arról, aki ott marad az érzelmeivel, és hetekig, hónapokig, akár évekig tart mire fel tudja dolgozni, és le tudja zárni. Már eleve az elgondolkodtató, hogy akarsz -e olyan nőt, aki párkapcsolatban van, de más pasikkal flörtölget, mert melletted is meg fogja tenni. A barátod viszont garantáltan nem lesz hálás, ha viszed a nőt, akit ő szeret, és ha szakítanak is fájdalmat fog okozni, az, ha veled látja, tudja, és ha túl van majd rajta, akkor is rengeteg mindhármótok számára kínos helyzet lehet a későbbiekben.

2022. jún. 24. 15:00
 25/30 anonim ***** válasza:

Ha egy gyilkosnak elkezdted magyarázni, hogy miért rossz gyilkolni, az sem érti meg. Minek tépje bárki is feleslegesen a száját, ha te már eldöntötted, hogy neked van igazad?

🤨

2022. jún. 24. 15:20
 26/30 A kérdező kommentje:

Na ezt jól megmondtad.

Ja nem, mert épp azt döntöttem el hogy biztos nem fogok kezdeményezni amíg nem szakítanak, később pedig meglátjuk. Nem tudom mi alapján állapítottad ezt meg de eléggé félrement.

Arról nem is beszélve hogy mellesleg a gyilkosságot sem lehet csak így lerendezni hogy "úgysem érti meg". Nem tudom te milyen remetelakban élsz, de a legtöbb gyilkosság hirtelen felindulásból történik amit kb 1 perccel később megbánnak, de még aki előre kiterveli az is tudja hogy rossz amit tesz. Max a pszichopaták nem fogják fel hogy rossz. Újabb hasznos válasz

2022. jún. 24. 15:32
 27/30 anonim ***** válasza:

Meg jó, hogy kriminalpszichologiat tanulok, de te biztos EZT is jobban tudod.

Mindegy, nem fogok vitatkozni veled, érdekes módon, itt minden jelenlevő egyet értett velem.

Legyen szép napod ✌🏻

2022. jún. 24. 15:38
 28/30 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdésben felvetetted, hogy mi lenne, ha közben kezdenetek el talizni és miattad szakitatanak. Szóval nem én költöttem bele. Talán konzekvensebben kene irni és akkor nem felejtenéd el, amit egyszer már leírtál.
2022. jún. 24. 15:40
 29/30 anonim ***** válasza:
A barátod mondta,hogy a lány kiszeretett belőle? Vagy a lány? Mindenképpen várd meg, amíg szakítanak, ha meg akarod tartani a barátságot.
2022. jún. 25. 08:56
 30/30 anonim ***** válasza:
folyt.: egy barátság többet ér, mint egy lánnyal való kapcsolat, ami nem is szerelem, csak éppen most ő tetszik neked, de biztos azért, mert nem a tied.
2022. jún. 25. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!