Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után megutál?
Párom szakított velem, szakítás után próbáltam vissza szerezni..de ezzel egyre jobban eltoltam magamtól ..úgy éreztem.... szakítás után kb 1.5 hónappal elkezdtem találkozgatni lányokkal..... ezt amikor megtudta párom..... annyit reagált: NA AZ SZÉP! azóta rokonai is szerint utál engem.. csak gyülölettel beszél rólam...
az a probléma közös a munkahelyünk......
mit várt, ha ő szakít...és folyton csak elutasít ... életem végéig könyörögni fogok neki?
5 éves voltunk együtt... saját bevallása szerint 5 évig kénytelen volt elviselni engem...stb
Ez már csak az a felfogás ,hogy "össze jössz, és beszélgetsz másokkal? Akkor beléd rugok 1-2-t."
Hasonló cipőben járok én is. Egyértelmű provokálás és "bele rugás" az emberbe! Fel a fejjel! El kell engednek! Ha egyszer szét mentettek akkor lehet rosszabb lenne újra együtt! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!🌞
az a baj, hogy mai napig élek halok érte....
csak ő nem értem..elméletileg......de mégis napokig nem is köszönt..stb annyira besértődött...stb
üzeneteimre nem válaszol....illetve azelőtt se a "szerelmes üzeneteimre" stb...
1# vagyok.
Ne várd ,hogy írjon, így csak elfog szállni az az idő amit másra is fordithattál volna. Próbálj kis dolgoknak örülni,menj sétálni ,futni,rajzolj stb🌞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!