Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok, ha a párotok, kibeszélné a kapcsolati problémáitokat barátjának? És az adott barát már megutál, mert mindig csak rossznak vagy belállítva, szakítóok lenne?
Ezt én is hogy utálom!
Ezek csak ránk tartoznak!
Szakító ok nem, de annàl inkább a vége felé tolja a dolgot, hogy nem tudtok kommunikálni egymással.
Ha nem tudjátok megbeszélni és megoldani a gondjaitok, az igenis szakító ok lesz.
Hát, ez eléggé gáz, de nem feltétlenül a kibeszélés miatt. Barátnőkkel mi is néha megbeszéljük az aktuális kapcsolati dolgainkat, de az sosem fordul elő, hogy annyira tiszteletlenül beszéljünk valakiről, vagy annyira csak a negatívat mutassuk be, hogy a másik megutálja.
Attól is függ, milyen gyakran beszéli meg vele, meg veled. Mert mondjuk elhiszem, hogy néha jól esik egy tanács egy kívülálló féltől, de ha a barátod inkább a haverjával beszéli meg a veled való problémáit, mint hogy esetleg neked elmondaná, az is elég gyökérség, mert te tudsz rajta változtatni, nem a haverja.
A másik meg, hogy a barát sem annyira megbízható, ha a párod bizalmas dolgai így visszajutnak a füledbe. Én tuti megkérdezném tőle, hogy ha szerinte ekkora sz@reszemét vagyok, akkor minek van még velem együtt?
A volt férjem csinálta ezt. Nekem egy árva szót sem szólt, hogy baja lenne, a barátjával beszélte meg. Ezt nyílván utólag tudtam meg és persze azt is, hogy a barát ellenem beszélt. Eléggé berágtam és árulásként éltem meg. Nyílván nem emiatt ment szét a házasságunk, de ahogy itt valaki már írta, ha az egyik fél arra sem méltatja a másikat, hogy megbeszélje vele a problémáit (ami mindkettőjüket érinti), akkor ott baj van és egyenes út a kapcsolat vége felé.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!