Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz lenne? Lépjek vagy sem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne? Lépjek vagy sem? Megutál vajon? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég tudatosult bennem hogy bele vagyok esve az egyik legjobb barátom barátnőjébe. Ma konkrétan azt álmodtam hogy vele csókolózok. Hónapok óta elhidegült a kapcsolatuk, a lány kiszeretett belőle. Én valószínűleg bejövök a lánynak mert régebben is jelét adta és mostanában is közeledett valamilyen szinten párszor.

Szóval szerintetek mennyire gáz összejönni vele így a legjobb barátom után? Egyébként meg meg kéne várnom amíg szakítanak, vagy inkább írjak rá hogy talizzunk és utána miattam szakítsanak(mert oké hogy ez elvileg köcsögségnek tűnik a barátommal szemben, de másrészről meg mindkettőjüknek jót tenne ha szakítanának már, mert ennek semmi értelme). Vajon megutálna a barátom ezért?

2022. jún. 24. 07:33
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Tudjátok mire jók az elvek? Arra hogy leegyszerűsítik az életet, és kevesebbet kell gondolkozni. Viszont az elvek hatására elszalaszthatsz olyan lehetőségeket, amik előrébb vinnék az életed/boldogabbá tenne stb.

Pl az egy korrekt elv h "nem fogok kábítoszerezni soha". Na de ha mondjuk Parkinson-kóros leszel amin javít a marihuána(orvosi keretekről beszélek), akkor miért fosztanád meg magad tőle csak azért mert kitaláltál magadnak egy ilyen elvet?

Na mármost ez a legjobb barát nője/exe tabu is csak egy elv, és oké hogy ha ezt vallod akkor nem kell ilyen szellemileg/lelkileg megterhelő dilemmákba belemenned mint én most, másrészt viszont lehet hogy azzal a személlyel akár le tudnád élni az életed, annyira passzoltok

2022. jún. 24. 10:31
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akkor hajrá😎 csak nehogy a lány is nemet mondjon, és a legjobb barátodat is elveszítsed.
2022. jún. 24. 10:37
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Remelem, soha az életben nem lesz jobb barátod, mint amilyen te vagy.

Miért nem veled kezdett eleve, ha ekkora a harmónia?

Miért nem szakított már és jött össze veled?

Minek írtad ki a kérdést, ha nem fogadod el a válaszokat?

Miért érzed, hogy gaz, ha szerinted nem az?

Kérdések, kérdések…🤔

2022. jún. 24. 10:48
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

te nem vagy igaz barát.

sok pár életében van átmeneti nehézség, ha ők ketten már nem szeretnék egymást, nem lennének mai napig együtt.

ha se gyerek, se közös hitel... szted miért van álmaid nője mégis a barátoddal?

2022. jún. 24. 11:04
 15/30 A kérdező kommentje:

-Mert akkor még nem érdekeltek a párkapcsolatok

-Őszintén szólva nem tudom miért nem szakít a lány(a fiút tudom). Mellesleg mint "jól tudjátok" a legtöbb lány nem szokott kezdeményezni

-Az értelmes válaszokat elfogadom és azért írtam ki hogy azokat kapjak, de ezt már konkrétan leírtam, hogy lehet hiba volt kiírni ha csak 2bites válaszokat kapok

-Ez a kérdés számomra értelmezhetetlen. A "szerinted" és az "érzed" legjobb tudomásom szerint gyakorlatilag ugyanazt jelentik ebben a kontextusban, tehát ennek nincs értelme

2022. jún. 24. 11:09
 16/30 anonim ***** válasza:

De miért nevezel minket ketbitesnek?

Ebből látszik, mennyire éretlen vagy. Ha valaki kifejti a véleményét és neked nem tetszik, akkor nyilvánvalóan ostoba. Még egy kicsit érni kene…

2022. jún. 24. 11:18
 17/30 anonim ***** válasza:
Valamiért felmerült benned, hogy nem lenne túl etikus ez a dolog, aztán egy későbbi kommentben meg azt mondod, hogy nincs ebben semmi. Nem vagy következetes. Ez így már értelmezhető számodra ? :D
2022. jún. 24. 11:19
 18/30 anonim ***** válasza:

#11 Normáliséknál ez még mindig úgy néz ki, hogy "Hé, haver, úgy látom van némi szikra az EXed között. Zavarna-e ha megpróbálnék összejönni vele?"

Magyarázhatod a bizonyítványodat, de a barátod aktuális nőjénél bepróbálkozni görény húzás és valószínűleg addig lennétek barátok.

Női szempontból is elég taszító a dolog, előrevetíti, hogy mennyire lehet számítani rád. Láttam már olyat, akit ez cseppet nem zavart, nekem viszont ilyen pasi nem kéne, az biztos.

2022. jún. 24. 11:25
 19/30 A kérdező kommentje:

Akkor pontosítsunk, az #1 #2 #9 #10 választ tartom kétbitesnek és már leírtam miért. Direkt az ilyen félreértések elkerülése végett leírtam a #7es választ, de úgy tűnik így sem sikerült összerakni, vagy szándékosan próbálsz ferdíteni.

2022. jún. 24. 11:46
 20/30 A kérdező kommentje:

Természetesen pont az a kérdés lényeg hogy szerintem nem feltétlen gáz, de azt érzem hogy MÁSOK szerint gáz, és erre vagyok kíváncsi

2022. jún. 24. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!