Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne az emberekkel, ha azt kapnák az élettől amit megérdemelnének?
"A biblia szerint meg a szülők bűneiért a gyerek van büntetve." - amikor a szülők felelőtlenül vállalnak gyereket, igen.
"A pszichologus szerint minden gyerek magának választja azt hova szuletik le"
....??????
Nemcska ha a szulők felelotlenul vallalnak gyereket.
Eleve a selejten felnevelt emberek is selejten fogják felnevelni a gyerekeiket. A hibák generáciokon keresztul vannak hordozva.
A pazichologus szerint meg semmi nincs veletlen es minden tanitas.
A pszichologus valami olyan elméleteket mond, amiket nehezen tudok visszaadni sajnos, illetve nekem még ködösek. Könyve is van azt is még csak elkezdtem átrágni.
A lélek szerinte nem keletkezik es elhal, hanem állandó. Azaz nem akkora az élettartama, mint a testünknek.
A születés és a halál az nem kezdet és vég. Csak egy egy állomása a lélek útjának. Es az sincs véletlen. A lélek maga választja meg. A tudatunkat pedig össze kellene kapcsolni vele, az ego hoz olyan dontéseket csak, amik berögzult sémákon gyermekkori tapasztalasokon alapszik es ujra es ujra ugyanazt a programot futtatja. De ez gyerekkorbol berögzült tapasztalati uton szerzett tanult identitás csak. (Kb a mesterséges intelligencia szint csak. Betápláltál valamit magadnak es ujra es ujra ugyanazokat a hibákat koveted el, ugyanugy megy egyik masik kapcsolatod tonkre stb)
Ez ia csak a jéghegy csúcsa, mert még nem ástam nagyon bele magam
Amikor imétlődéseket fedezel fel az életedben, pl anya otthagyott az oviban:(, a párom elhagyott:( stb, saját magadnak futtatsz egy allando programot.
A gyerekkori traumák is igy szövik át az életet. De ezek csak tanult felvett dolgok es eloidézed magadnak ujra es ujra hogy es de a kutyád meghat(elhagyott), csődbe ment munkahely, kirúgtak(a főnök "elhagyott) es az egész életed akörül forog hogy elhagynak. Mert ezt a programot futtatja az egod.
De ez nem te vagy. Téves identitás. Az elhagyásbol tanulnod kellene. Es fejlodni. Es megtörni ezt a kört.
(Csak próbalom valahogy lefordítani hetkoznapi nyelvre)
"Eleve a selejten felnevelt emberek is selejten fogják felnevelni a gyerekeiket. A hibák generáciokon keresztul vannak hordozva."
Ez nagyon így van.
"Kérdem én. Miért kell tanulni? Miert nem lehet tinin szüzen hozzámenni ahhoz akit szeretsz es abban leélni az életet."
Bőven szükséged van még pszichológusra. Nagyon bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!