Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ilyen esetben elfogadnátok?
Sok féle szempontot figyelembe kellene venni.
Ismerkedés elején biztos nem engdném, hogy ő fizessen. Később is felajánlanám, hogy én fizetem, ha nagyon akarja akkor hagynám és legközelebb én fizetnék.
Mondok egy szituációt a lány felajánlja,hogy ő főz nálam. Akkor ha ő vásárol be hozzá nem kérem el a blokkot hogy mennyi volt. De nincs idő kedv meleg van nincsennek speciális konyhai dolgaim a főzéshez akkor rendelünk. Ha ő állja ő állja.
Fél off! Acél és fenyő fűrész aru kereskedésben dolgozom kiszállítóként. Sokszor a szegényebbek adnak borravalót(pakolásért). Higgyétek el van olyan szituáció amikor nagyobb sértés nem elvenni amit szívből ad mint elvenni. Nem iszom de házi pálinka bor olcsó sört annyit kaptam....
Lehet ha a lány szegényebb és egy hónapban egyszer megteheti hogy kifizet egy pizzát nagyobb öröm neki,mint neked minden nap őt etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!