Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ilyen esetben elfogadnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ilyen esetben elfogadnátok?

Figyelt kérdés
Pizzát rendeltek nálatok, és a barátnőtök azt mondja hogy ő állja. Elfogadnátok tőle hogy ő fizessen vqgy kifizetnétek ti?

2022. jún. 21. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok féle szempontot figyelembe kellene venni.

Ismerkedés elején biztos nem engdném, hogy ő fizessen. Később is felajánlanám, hogy én fizetem, ha nagyon akarja akkor hagynám és legközelebb én fizetnék.

2022. jún. 21. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Tenyleg nők írják ezeket s kérdéseket , nem incelek ?
2022. jún. 21. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
El. Miért ne fizethetne ő is néha? Nem az eltartója vagyok. Legközelebb akkor meghívom én, ennyi.
2022. jún. 21. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sokmindentől függ. ha eddig mindig a férfi fietett akkor kell hagyni a lánynak. de sokminden mástól is függ. pl ha a lány még tnaul, a férfi dolgozik, akkor amikor csak lehet, a ffi állja az ilyet
2022. jún. 21. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondok egy szituációt a lány felajánlja,hogy ő főz nálam. Akkor ha ő vásárol be hozzá nem kérem el a blokkot hogy mennyi volt. De nincs idő kedv meleg van nincsennek speciális konyhai dolgaim a főzéshez akkor rendelünk. Ha ő állja ő állja.

Fél off! Acél és fenyő fűrész aru kereskedésben dolgozom kiszállítóként. Sokszor a szegényebbek adnak borravalót(pakolásért). Higgyétek el van olyan szituáció amikor nagyobb sértés nem elvenni amit szívből ad mint elvenni. Nem iszom de házi pálinka bor olcsó sört annyit kaptam....

Lehet ha a lány szegényebb és egy hónapban egyszer megteheti hogy kifizet egy pizzát nagyobb öröm neki,mint neked minden nap őt etetni.

2022. jún. 21. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Elfogadnám, nincs ebben semmi. Ha kapcsolatban vagyunk akkor teljesen logikus, hogy nem mindig mindent csak az egyik fél fizet.
2022. jún. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!