Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok a pénzt a párotoktól ilyen esetben?
Ha a párod jól keres, nincsenek anyagi gondjaitok, de te tanulsz, emiatt nem dolgozol állandóan.
Havonta ad X összeget, hogy fedezd a szükséges dolgaid. Ebben a hónapban azonban sikerült kifognod egy alkalmi munkalehetőséget, ami pont annyit fizet, amennyit a párod ad költőpénznek 3 hónapra.
Mihez kezdesz a pénzzel?
Elfogadod, hogy a köv 3 hónapban a párod továbbra is adja a megszokott összeget, vagy elutasítod, mondván, megkerested magadnak?
(Nem nagy összegről van szó a bevételéhez képest, szerintem ez átjött)
Ha kellemetlenül éreznéd magad miatta, akkor ne fogadd el! Én legalábbis így szoktam csinálni.
32/F
Nálunk sem volt vita vagy gond belőle, ő szeretné, ha elfogadnám, mert szerinte ha azért nem ad, mert dolgozom, az kicsit igazságtalan, mintha büntetést érdemelne az igykezetem.
Nekem viszont alapból nincs lelkiismeretem elfogadni, többnyire el sem költöm, amin tudok spórolok, hogy ne kerüljek sokba, vagy néha ezen a pénzen vásárolok be.
Nem fogadnam el alapból a pénzt a paromtol nem akarok férfitól fuggni anyagilag. Nekem ez sértene a buszkesegem.
N24
"ő szeretné, ha elfogadnám, mert szerinte ha azért nem ad, mert dolgozom, az kicsit igazságtalan, mintha büntetést érdemelne az igykezetem."
Bocs, nekem kicsit furának tűnik a barátod hozzáállása. Ha szerinte büntetés, hogy nem ad több pénzt, mikor már nem szorulsz rá, akkor ha ad, az valami jutalom?
:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!