Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadnátok a pénzt a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok a pénzt a párotoktól ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Ha a párod jól keres, nincsenek anyagi gondjaitok, de te tanulsz, emiatt nem dolgozol állandóan.

Havonta ad X összeget, hogy fedezd a szükséges dolgaid. Ebben a hónapban azonban sikerült kifognod egy alkalmi munkalehetőséget, ami pont annyit fizet, amennyit a párod ad költőpénznek 3 hónapra.

Mihez kezdesz a pénzzel?

Elfogadod, hogy a köv 3 hónapban a párod továbbra is adja a megszokott összeget, vagy elutasítod, mondván, megkerested magadnak?

(Nem nagy összegről van szó a bevételéhez képest, szerintem ez átjött)

2018. dec. 29. 10:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

2 évig éltem együtt egy lánnyal aki egyetemista volt és ott segítettem ahol tudtam. Nem azért mert kérte, hanem mert így láttam jónak. Egy kapcsolatot nem lehet kizárólag anyagi szempontból nézni, aki így teszi az nem szereti a partnerét, max együtt él vele.

Volt olyan barátnőm akivel tavasszal ismerkedtem meg és nyár végén szakított miközben bejártuk fél európát az én költségemen, de az sem izgatott,mert szuper jól éreztem magam a társaságában. Igaz, hogy kb 1,5 millió forintomba fájt a dolog, de a pénz pótolható, az élmény viszont nem.

Ha valaki azt kérné, hogy adjam el a lakást amibe élek,mert ő bajba került vagy szüksége lenne rá, arra nem lennék hajlandó, a szüleimnek és a gyerekemnek talán megtenném, de az is nagyon határeset.

2018. dec. 29. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:
19%
Minden pénzt el kell fogadni, amit adnak. ebből ne csinálj ügyet.
2018. dec. 29. 12:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadnám el, amúgy sem.
2018. dec. 29. 12:42
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én egyébként sem fogadtam volna el pénzt tőle. Csak a közös költségek fedezésére lennék hajlandó a párom pénzét elfogadni, mondjuk egy közös programot, lakást, autót, együttéléskor a különböző költségeket felesben fizetni. Akármennyire is csóringer egyetemista vagyok, nekem senki ne vágja a fejemhez egy esetleges szakításkor vagy vitánál, hogy mennyi pénzt költött rám.
2018. dec. 29. 12:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora összegről van szó?
2018. dec. 29. 13:26
 16/18 Rockarc ***** válasza:
13%

Furcsa ez nekem is. Nem derul ki, hogy ez most valami egyetem, vagy csak calami tanfolyam, amin tanulsz. Amennyiben egyetem, akkor meg kene tudd oldani a szuleid altal biztositott penzbol a megelhetesed. Ha csak egy nappali tanfolyamon tanulsz, akkor meg elore emeg kellett volna tervezni, hogy mi lesz azalatt, hogyan fogsz megelni.

Ez most ilyen senki foldje. Annak is igaza van, aki azt mondja fogadd el. Meg annak is, aki azt mondja, hogy par tizezer forintert ne add el magad. En a tervszeruseget hianyolom, hogy mi volt az elkepzeles a megelhetesedrol, mert az lenne a fontos, nem az, hogy ki es mennyit, az csak masodik korben.

42F

2018. dec. 29. 13:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként sem fogadnék el tőle pénzt.
2018. dec. 29. 14:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Elfogadnám, de nem költeném el. Ha hosszú távra tervezek vele, előbb-utóbb úgyis közös vagyon lesz, akkor majd jól fog jönni. Ha véletlenül a közeljövőben szakítanánk, visszafizetném ezt a 3 havi pénzt.
2018. dec. 29. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!