Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben elfogadnád az állást?
A sztori röviden: párom és én ugyanarra a pozícióra jelentkeztünk, de sajnos csak engem vettek fel, őt nem. Mindkettőnket fel akarták, de nem volt megoldható, ezért végül rám esett a választásuk. Az ötlet mondhatni közös volt, hogy jelentkezzünk, de nekem előbb jutott eszembe, viszont eléggé kézenfekvő lehetőség. Ennek ellenére mégis lelkiismeret-furdalásom van, és nem jó szájízzel fogadnám el a munkát. Pedig jól fizető pozíció, ami tapasztalatszerzésnek is kiváló. Jelenleg mindketten munkanélküliek vagyunk (egyetmisták), tehát jól jönne a pénz.
Ti hogyan cselekednétek a helyemben?
Mennyit fizet? Be kell-e járni? Mennyire változatos, szakmailag mennyire érdekes?
Ezek alapján döntök.
Egyáltalán nem változatos, monotonnak ondanám, de fejleszti a kommunikációs kézséget.
Köszi a válaszokat.
#6 persze, én mindenképp mondanám, hogy fogadja el, de attól még kicsit szomorú lennék, ez az igazság. Főleg, hogy először úgy tűnt, hogy mindkettőnket fel fogják venni. Sajnos elhamarkodottan nyilatkoztak az döntésről.
Köszi a válaszokat, tényleg igaz minden, amit leírtok, mégse tudok teljes szívemből örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!