Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnál az exednek ebben az esetben?
Már sokadik nekifutásra elhatároztad, hogy helyrehozod a kapcsolatod az exeddel, el is jutottatok odáig, hogy elmentek vacsorázni, majd a lakásában filmeztek az ágyban és mikor közeledni próbálasz közli veled, hogy ő nem akar fizikai kontaktot, mert neki jó anélkül is. Majd másnap, mikor kb szótlanul lelépsz tőle, ír neked egy "hogy vagy" ot?
Mégis hogy a pitsába lennék?!
Akkor azt gondolnám hülye voltam, és mi alapján gondoltam azt, hogy ő többet akar...
Hát benézted. Van ez így.
Miért, hogy vagy? Ezt neked kell tudnod.
A lehetőségek száma végtelen:
Csalódott vagyok, hogy nem sikerült szexelni.
Jól éreztem magam veled, jó lenne ismételni.
Nem hiszem, hogy van értelme újra találkozni.
Ez most egy teszt, hogy csak szexre kellesz-e? Tudod, hogy nem. Bármeddig várok.
Igazából barátság extrákra gondoltam, de extra nélkül inkább a barátság se érdekel.
A fentiekből válaszd ki a hangulatodhoz illőt.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy le akart tesztelni, hogy békülni akarsz tényleg, vagy hézagtöltő szexet akarsz, amíg jön egy új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!