Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okból adnál az exednek ajándékot karácsonyra?
Az exed szakított veled, több mint fél éve, 6 év után. Váltottatok pár üzenetet, és utána adsz neki ajándékot. Mit jelent?
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Igen, én kaptam. Nem működött, vagyis "csak" a konfliktuskezelés nem működött, nem lehetett vele megbeszélni a problémákat.
Igen, én is erre gondoltam, hogy csak úgy az ember nem ad ajándékot az exenek, ha nem akar semmit.
Nekem is nagyon hiányzik, de nem tudom, működne-e. Ilyenkor már fontos az ész is, nem csak a szív.
Hát itt eddig harag volt részéről, nem is kicsi.
Ez nem olyan ajándék volt, amit korábban megvett, és ne lehetne másnak adni.
Én is adok az exemnek.
Nem vagyunk haragban, van egy csomó közös élményünk, 7 éves közös múltunk, nagyon szerettük egymást, ő a gyermekem anyja, szerintem ennyit megérdemel. Teljes békével, szeretettel gondolok rá, és nem a visszaszerzés az ajándékozás oka.
41f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!