Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okból adnál az exednek ajándékot karácsonyra?
Az exed szakított veled, több mint fél éve, 6 év után. Váltottatok pár üzenetet, és utána adsz neki ajándékot. Mit jelent?
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Nem kell belelátni semmit!
Van egy kedves ismerősöm, náluk négy év után szakadt meg a kapcsolat, de nagyon jóban maradtak, részben azért is, mert sajnálta a lányt, akit elhagyott. A lány nagyon szerette őt, ő pedig próbált mindent megtenni, hogy minél kevesebb fájdalommal járjon a lánynak a szakítás. Mai napig sok mindenben segít neki, pedig ennek már hat éve.
Vannak, akik nem akarnak minden szálat elvágni, hiszen egykor szerették egymást, attól még a tisztelet és a szeretet megmaradhat, ha mindkét fél nyitott rá.
Ja, igen, csak itt nem ez volt a szitu. De elfogadom, hogy ilyen is van. Azt is elfogadnam, ha nem jelentett semmit, csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
5-os válaszoló válaszát továbbra is várom...
Nekem nem lenne mindegy, mi volt a szakítás oka, de ha nem végzetes, akkor csak abban az esetben adnék ajándékot, ha tényleg haverok vagy barátok maradnánk. Pár üzenet után ajándék? Biztos,hogy el akar érni valamit.
23 N
Még friss a "válás", szeretetből adhat ajándékot. Szeret, de már nem akar veled lenni. Ne zavarodj össze. Én is szeretem (mint testvéremet) az első páromat akivel már vagy 10 éve szétmentünk. De együtt nőttünk fel, nyílván nem egy idegen számomra.
Ha 6 éve szakítottatok volna, akkor jó lenne a kérdés, de fél év után még nem olyan nagy kérdőjel. Nyáron még simán együtt voltatok, jövőre már nem biztos hogy ad. Barátság jele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!