Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez irántam ez a srác?
Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátom tetszik,konkrétan tőle tudtam meg hogy kölcsönös a vonzalom. De ez akkor történt meg amikor már barátnője volt. A lényeg hogy elkezdtünk olyan dolgokat is együtt, amit a kapcsolata mellett nem kellene (szájrapuszik, tapi). Észrevettük magunkat és megbeszéltük hogy befejezzük ezt. Fél évig nem is volt semmi, találkozni is alig találkoztunk. Egyik délután tavasszal elhataroztuk hogy talizunk viszont szakadni kezdett az eső így felmentünk hozzá. Ott egymásnak estünk és egy baromi jót szexeltünk. A sráccal beszéltem róla hogy ha ez meg tud történni akkor lehet nincs már annyira oda a barátnőért, de azt állította hogy szereti és nem akarja arcon köpni mikor látszik a lányon hogy odavan érte, mellette elég kényelmes az életük. Amikor azt mondtam hogy kilépek az életéből, akkor utánam jött és elkezdtünk smárolni. De akkor is mondta hogy a barátnője kell neki, közben rángatta le a ruháimat.Ekkor én őt elengedtem, és elkezdtem egy másik sráccal ismerkedni. Írásban úgy tűnt mintha ő örülne ennek, viszont azóta feltűnően sokszor emlegeti hogy mit csinál a barátnőjével (pl. most megyek kirándulni Lucával) stb.2022. jún. 20. 21:06
1/8 anonim válasza:
"azt állította hogy szereti és nem akarja arcon köpni mikor látszik a lányon hogy odavan érte, mellette elég kényelmes az életük"
Tehát nem, nem szereti a lányt, csak rohadt kényelmes az életük, mellette pedig jó volt téged is becserkészni egy-két légyottra, te pedig örömmel vállaltad a "szerető" szerepét. Mégis mit vártál?
2/8 A kérdező kommentje:
Miért nem engedi hogy kiszakadjak az életéből vajon?
2022. jún. 20. 21:20
3/8 anonim válasza:
Mert akkor nem lesz kivel szexelni
Nem bonyolult
4/8 A kérdező kommentje:
Dehát ott a csaja
2022. jún. 20. 21:24
5/8 anonim válasza:
Jaj ne csináld már, ott a csaja ... igen, ott van, de a férfiak többsége minden adandó alkalmat megragad, hogy megcsalja a barátnőjét és te tálcán kínáltad magad.
7/8 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy az ilyen patkány fasziknak miért sikerül mindig az élet...
8/8 anonim válasza:
Azért, mert gerinctelenek és gátlástalanok. Egy őszinte, tisztességes embernek sokkal kevesebb esélye van meghódítani valakit, mivel leszűkülnek a lehetőségei a színtiszta igazságra, míg egy jellemtelen ember azt hitet el a másikkal, amit csak akar, mert nincs lelkiismerete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!