Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolondos a srác vagy érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
Fokozatosan alakult ki a barátságunk,de néha olyan furcsán viselkedik:sokáig és mélyen nézünk egymás szemébe (volt hogy egyszer buliban úgy szemeztünk mint a nagyok és bevált,mert tényleg odajött hozzám,de nem volt semmi), néha megérint fokozatosan jön a közelembe, vannak pajzánabb megszólalásai (hogy szopogatom el a cukorkát:nyelvemmel forgatom vagy összerágom) vagy az ajkát harapdálja. Nem tudom eldönteni, hogy ő ilyen vagy itt változott valami részéről irányomban. Néha lép kettőt elöre majd egyet hátra. Nem tudom mit gondoljak.
L
2020. márc. 30. 15:38
1/3 anonim válasza:
Ti mennyi idősek vagytok? Csak mert olyan, mintha egy valami maximum felsőtagozatos írta volna ki.
"úgy szemeztünk mint a nagyok" - ???
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg tetszel neki. Viszont nagyon éretlen a viselkedése.
3/3 anonim válasza:
Ez még csak nem is tini kategória, hanem ovi :D. Szerintem amúgy tetszel neki, csak borzasztó bénán csinálja (lásd cukorkaszopogatás, lol), de hát így jár az, aki megpróbálja utánozni a nagyokat :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!