Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy srác miért beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác miért beszélget hónapokon keresztül egy lánnyal neten? Barátként tekinthet rá, vagy szeretne többet is?

Figyelt kérdés
de tényleg nagyon sokat,de élőben sosem találkoznak
2020. márc. 6. 12:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Tartalék rosszabb időkre. Nem csak vele beszélget így, nyugi.
2020. márc. 6. 12:17
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha szeretne többet is tenne érte, és élőben is találkoznának. Biztos jól jön neki a netes csetpartner, meg polírozza az egóját hogy beszélgetsz vele. És/vagy tartaléknak jó vagy.
2020. márc. 6. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
35%

Tényleg ott tartunk, hogy senki nem gondol arra, hogy csak simán egy netes jóbarát az illető, egy haver, egy beszélgetőpartner? Rögtön bele kell keverni a hátsó szándékot, a szexualitást meg a többi dolgot?

Milyen beteg hozzáállás ez? Valóban "lehetetlen" volna az, hogy 2 ellenkező nemű személy, csak úgy beszélgessen, mindenféle csel vagy hátsó szándék nélkül? Miért ne volna ilyen?

2020. márc. 6. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
3: Azért mert a kérdés stílusából ítélve pont ez a lényeg, hogy valószínűleg az egyik fél (ebben az esetben a csaj) többet akarna mint netes barátság. Csak nem fogja fel, hogy nem lesz több.
2020. márc. 6. 13:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 szerelem kategóriába lett téve, jó reggelt! Szóval, a csaj reménykedik valamiben. Valószínűleg nem is kiskutyákról csevegnek.
2020. márc. 6. 13:18
 6/11 A kérdező kommentje:
hát valóban nem kiskutyákról megy a téma... de az a sok pl jelentett már 7 órát is egyfolytában...ha nem érdekelném szánna ennyi időt rám? am további kürülmény hogy van egy másik fél részemről, talán emiatt is lehet visszafogott. De persze én is arra gondolok, hogy lehet nem is akar már találkozni,nem tudom hogy derítsem ki.
2020. márc. 6. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Hogy hívják a fiút?
2020. márc. 6. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Magamból kiindulva: nem merek nyitni a való életben az emberek felé egy ok miatt, így kicsit könnyebb. Zavaró, hogy virtuális a kapcsolat, nem tudjuk/látjuk egymást, de sokmindenről lehet következtetni rá, hogy nincs probléma a kölcsönös írásokkal. Én sosem tapasztaltam meg a "barát" szó jelentését, így egy tanulási fázisnak is jó ez számomra jelenleg, nem több a dolog.
2020. márc. 6. 14:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazából barátnőm van otthon, és nem tudom hogy nyissak-e a srác felé, elgondolkoztam,hogy nem is a lányok érdekelnek,de így nem tudom mit tegyek.
2020. márc. 6. 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:
nyiss a srác felé. találkozzatok.
2020. márc. 6. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!