Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelentosege annak, hogy reagal e a kepemre az ,akivel ismerkedek?
"De ha valakit kedvelsz, reagalsz ra. Mar csak a gesztus miatt is. Ugyhogy hiaba mondjatok, van jelentosege"
Minek teszel fel kérdést, ha csak egyfajta választ fogadsz el?
Minek kotekszel egy kerdest feltevo oldalon ahol a velemenyeket irjuk le?
Nekem ez a velemenyem es megindokoltam ennyi ,de elfogadom azt is aki azt mondja nincs jelentosege akkor is ha nem ertek vele egyet
Az a valaszolo te vagy :D
Nem vitatkozok. Szia
Én nagyon ritkán nézek sztorikat akár facen, akár instan.
Számomra sokkal fontosabb az, hogy hogyan viselkedik velem a srác a való életben, mint az, hogy reagált e valamit valami posztomra.
Nagyon ritkán nézem mások sztorijait, mindenki tudja hogy semmi értelmük. Miért pazarolnám ilyenekre az időm?
Ettől még van akit kedvelek, akár szeretek, de majd elmondja, megosztjuk egymással azokat az élményeket, amikről beszélni akar. Nem fogom kukkantgatni mit csinál, nem egy reality show-ban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!