Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy alomnak lehet jelentosege?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alomnak lehet jelentosege?

Figyelt kérdés

Van egy lany aki szeptember ota tetszik....de ugye en atlagos vagyok o pedig eleg csinos lany. Gyakran sikerul vele almodnom de ez a mai olyan volt hogy meg mindig a hatasa alatt vagyok...

Szoval lehetetlen helyzet volt de osszetalalkoztunk az orvosnal egy tavolabbi varosban es ugy adodott hogy az apjaval hazavittek ami eleve ize mert lett volna mivel hazamennem. Es beszelgettunk es kiderult rola hogy nem is olyan magabiztos mint amilyennek tunik meg hogy tenyleg aranyos... es amikor megerkeztunk bevallottam neki hogy amiota meglattam azota csak ratudok gondolni... es meglepetesre jol fogadta.

Gondolom ez az a kategoria ami tul szep hogy igaz legyen.. ezert is alom.:(

Amugy lanyok.. tudna esetleg valaki tanacsot adni hogy probalkozzak?:)

2016. márc. 9. 16:34
 1/2 VirágésBence ***** válasza:
A körítés kicsit irreális, de az, hogy egy csinosnak mondott lány összejöjjön egy átlagos pasival egyáltalán nem, csak nem kell nyuszinak lenni.
2016. márc. 9. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Milyen az átlagos? Ki írta azt le, hogy ki néz ki átlagosan? Hogy lehet ezt definiálni? Ez egy eleve hibás megfogalmazás. Először is ne úgy állj hozzá, hogy te vagy a húscafat, ő meg az éhes oroszlán. Nem különb, és nem jobb mint te, értékeld egyenrangúként, akkor nem lesz gond. :) Hidd el, ő is büdöset kakkant, időnkét a hasa is biztos megy, és szokott recsegőset fingani. Ne a külseje határozzon meg!

29/F

2016. márc. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!