Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srac aki tetszik, regota szemezunk stb. es most megtalaltam fb-n. Szerintetek bejeloljem? Van egyaltalan jelentosege a fb bejelolesnek?
Figyelt kérdés
L/192015. szept. 23. 17:47
1/7 anonim válasza:
Ha ismered, akkor jelöld be nyugodtan.
2/7 anonim válasza:
Nálam hasonló volt a helyzet. Mindig megnézett, rám tapadt a szeme, köszönt állandó jelleggel. Véletlenül megtaláltam, bejelöltem. Sok volt a közös ismerős. Visszajelölt, de csak annyi történt, hogy lájkoljuk egymás képeit. Ő kezdte....:) 23L A srác fiatalabb.
3/7 anonim válasza:
Sztem nincs olyan nagy, főleg ha látásból ismered. Nincs abból semmi, ha bejelölöd. Végülis egy esély, h megismerd. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Elso,csak latasbol ismerem de mindennap szoktuk latni egymast es majdnem mindig szemezunk is :)
2015. szept. 23. 18:03
5/7 anonim válasza:
Van barátod? Vagy alakulóban valami? Mert ha nincs, nem ciki bejelőlni. Persze még jobb lenne, élőben odamenni hozzá. Ha mást nem, valami kamu indokkal menj oda hozzá.
6/7 anonim válasza:
5# miért ciki? nyomós indokot szeretnék.
7/7 anonim válasza:
Épp h azt írtam, h nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!