Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ajándékot vegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek születésnapra? 10. 000Ft, azaz tízezer forint jár annak, akinek az ötlete tetszik és azt veszem, amit ajánlott!

Figyelt kérdés

22 napja ismerjük egymást, de amikor még nem is találkoztunk, még fotó alapján, nagy szerelem vált belőle.

Október közepén lesz a születésnapja /40/ és fogalmam nincs, ilyen friss kapcsolatban mit lehet/illik/érdemes venni.

Nem az ár dominál elsősorban, de milliomos nem vagyok!

Tehát kézben fogható ajándékra gondoltam!

Természetesen 40 szál vörös rózsa az ajándék mellé biztos lesz!

Csak értelmes válaszokat várok, kérem a szórakozni vágyókat, lapozzanak tovább! Köszönöm.

Mindenkinek fogok válaszolni, hogy tetszik-e az ötlete vagy sem!

Jutalmat tekintve nem vicceltem, korrekt ember vagyok!!!

2015. szept. 14. 17:40
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki egy szép ruhát, és vidd el abban egy panorámás étterembe, borozgatni.
2015. szept. 14. 17:44
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Jutalomtól eltekintve, a kapcsolat ilyen korai szakaszában szerintem még nem ismerheted annyira, hogy személyes ajándékot vegyél, és már nem is olyan fiatal, hogy amire komolyan szüksége van, ne lett volna már alkalma megvenni magának. Egy romantikus hétvégét javasolnék számotokra valahol belföldön vagy közeli külföldi helyen. Még elég jó idő van ahhoz, hogy a természetben vagy romantikus utcácskákon barangoljatok, este pedig gyertyafényes vacsora mellett folytassátok az ismerkedést. Nem túl drágán lehet olyan szobákhoz is jutni, ahol pezsgőfürdő van a szobában, az sem utolsó helyszín a romantikára. Derítsd ki, mit szeret a nő, aktív programokat, melegvizes fürdőzést, extrémebb dolgokat (barlangászat, sétarepülés), és ajándékozz élményt, amit veled élhet át. Nem hiszem, hogy túl sok olyan tárgyi ajándék lenne, amivel ennél nagyobb örömet lehet okozni az ünnepeltnek.
2015. szept. 14. 17:49
 3/30 A kérdező kommentje:
Erre már gondoltam, de ruhát nőnek nem egyszerű venni, ráadásul még nem is tudom, igazából miket szeret. Tudom, kicserélik, ha nem tetszik vagy nem jó a méret, de az már nem olyan ajándék lenne. Köszönöm válaszod, várom, hátha még van valami a tarsolyodban.
2015. szept. 14. 17:50
 4/30 A kérdező kommentje:

2-es!

Ez nem rossz, idáig Te vagy a nyerő!!!

2015. szept. 14. 17:52
 5/30 anonim ***** válasza:

Kirakót adnék. De tényleg! :D

Csináltatnék egy 40 darabos puzzle-t, a képen ő lenne, mégiscsak ő az ünnepelt. A képek hátulján pedig meg lennének számozva a kirakók, 1-től 40-ig. Mellékelnék egy kártyát, amibe beleírnék egy megfelelő idézetet arról, hogy mennyi minden kell ahhoz, hogy az életünk úgy alakuljon, ahogy, és minden egyes tapasztalat, negatív vagy pozitív kellett ahhoz, hogy az lehessen, aki most előtted áll. (Őt adja ki ugye a kép)

És persze belekerülne, hogy te ennek mennyire örülsz, hogy "összeállt a kép", különben nem lehetne most ott Neked. Így, ahogy van.

2015. szept. 14. 17:53
 6/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valami "kézzelfogható" ajándékra gondoltál, akkor érdemes lenne valami hozzávetőleges összeget írnod, hogy milyen keretből lehet gazdálkodni.
2015. szept. 14. 17:57
 7/30 A kérdező kommentje:

5-ös!

Ez sem rossz, köszönöm!

2015. szept. 14. 18:02
 8/30 A kérdező kommentje:

6-os!

Azért írtam a kézzel foghatót, nehogy olyan válaszok jöjjenek, hogy vegyek neki egy autót, házat stb.

Természetesen bármilyen ötletet /ami nem kézzel fogható/ elfogadok, legyen max. 50.000Ft.

2015. szept. 14. 18:04
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Kézzel fogható alatt én azt hittem, tárgyi dolgot értesz.

Ha élmény is lehet, akkor mindenképpen kiszabadulást, vagy krimi vacsorát választanék. Izgalmas, vicces, és messze nem léped túl a keretet vele! :)

Ui: Ha az én ötletem lenne végül a befutó, én nem kérek pénzt, ha komoly az ajánlatod. Költs szíved hölgyére, és érezzétek jól magatokat, bármit is csináltok! :)

2015. szept. 14. 18:06
 10/30 A kérdező kommentje:

9-es!

Nagyon Kedves vagy, köszönöm szépen!

Utána nézek az ötletednek.

2015. szept. 14. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!