Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ajándékot vegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek születésnapra? 10. 000Ft, azaz tízezer forint jár annak, akinek az ötlete tetszik és azt veszem, amit ajánlott!

Figyelt kérdés

22 napja ismerjük egymást, de amikor még nem is találkoztunk, még fotó alapján, nagy szerelem vált belőle.

Október közepén lesz a születésnapja /40/ és fogalmam nincs, ilyen friss kapcsolatban mit lehet/illik/érdemes venni.

Nem az ár dominál elsősorban, de milliomos nem vagyok!

Tehát kézben fogható ajándékra gondoltam!

Természetesen 40 szál vörös rózsa az ajándék mellé biztos lesz!

Csak értelmes válaszokat várok, kérem a szórakozni vágyókat, lapozzanak tovább! Köszönöm.

Mindenkinek fogok válaszolni, hogy tetszik-e az ötlete vagy sem!

Jutalmat tekintve nem vicceltem, korrekt ember vagyok!!!

2015. szept. 14. 17:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Esetleg ha étterembe vinnéd, kérhetnél oda zenészeket külön neki énekeljenek. Csináljanak rólatok közös képet ( vegyél előre egy képkeretet ), hivasd elő másnap és azt is add neki oda. Mond, hogy több részből áll az ajándék és az egyik részét szülinapjakor, másikat utána kapja meg. Így a virágcsokor mellé kap egy maradandó élményt a zenészekkel és kézzel foghatót a képekkel, és nem is lenne drága.
2015. szept. 14. 19:32
 22/30 anonim ***** válasza:
Wellness, masszázs,vacsora romantikus séta,de ha igazán szereted sz a legszebb ajándék amikor minden nap úgy érzi hogy különleges számodra és fontos neked,ennyi más nem jut eszembe.
2015. szept. 14. 20:44
 23/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, fontolóra vettem.
2015. szept. 14. 21:40
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Vacsora fürdő meg ilyenek túl sablonosak, a 40 év alatt már valószínűleg többször is volt.

Séta repülni voltam, túl zajos és gyakorlatilag nem fogtok egymással sokat beszélni alatta, ültök mint két (+ a pilóta) tojás a tojástartóban egymás mellett amíg le nem szálltok, az is elképzelhető, hogy már volt repülni és nem lesz neki túl nagy élmény.

Viszont repülésből kiindulva 50000-ért már van ejtőernyős ugrás ott felmegy az adrenalin rendesen, hamar lemegy, téged meg a földet fog bámulni esés közben és szerintem maradandó lesz élete végéig (ha túléli hehe) mert nem hiszem, hogy volt valaha ilyenen és lesz mit csakis egyedül hozzád kötnie.

MÁSIK a bungee jumping az is hasonló élmény csak olcsóbban.

Mind2-nél figyelembe vettem, hogy hamarosan "kiöregszik" ezekből és már nem igazán lesz lehetősége ilyenekben részt venni. Szóval legyél te az aki elintézi neki, legalább az egyiket!

2015. szept. 14. 22:39
 25/30 anonim ***** válasza:

A repülés kétélű fegyver mert rosszul is elsülhet. Persze csak annál akit nem ismersz ezügyben. Ha magamból indulok ki én repülésmániás vagyok sőt alaphobbim is, de az igazat megvallva még az életben nem akadtam össze olyan nővel akinek ez igazán bejön. Ha műrepültetnéd akkor Vári Gyulával javaslom!!

Vagy vidd el Gardalandba, akár 1 naposban is megcsinálható és irgalmatlan jó. 50e körülből meg is állna a dolog. Ajánlom a Raptort és a Blue Tornadot!

Végülis ez is repülés valahol...:-)

2015. szept. 14. 23:43
 26/30 anonim ***** válasza:
55%
Jesszus, ejtőernyőzés és bungee jumping..! Engem egyáltalán nem érdekelne, ha kiöregednék belőle, fiatalon sincs az a pénz, amiért belemennék. Arról nem is beszélve, hogy aki vágyik ilyen extrém élményekre, az 20 évesen elkezdi. De ha extrémsportos hölgyről van szó, akár jó ötlet is lehet persze.. Valójában jó lenne egy kicsit többet tudni a nőről, mert így csak vaktában lövöldözünk. Az eddig leírtakból nekem inkább a repülés vagy hőlégballon tetszene, de hajókázással egybekötött vacsora is szóba jöhet, illetve én nagyon szeretem a középkort, nekem egy lovagi étterem is nagyon tetszene műsorral vagy középkori zenekarral. Ha többet tudnánk az érdeklődési köréről (pl. történelem, krimi - a krimivacsora is jó volt, amit írtak, természetjárás, lovak, gasztronómia, múzeumok, stb.), nagyobb eséllyel találnánk éppen neki való életre szóló élményt.
2015. szept. 14. 23:57
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szülinapom előtt nem sokkal jöttünk össze a párommal, ő színházba vitt engem, utána otthon kettesben romantikáztunk egy üveg borral, még most is szívesen gondolok vissza arra a napra. A kiöltözés miatt megvolt az igazi ünnepi hangulat, és mivel a darabokat kora esti órákban játsszák, a konkrét napon is el lehet menni, hiába a holnapi munkaidő.
2015. szept. 15. 07:31
 28/30 anonim válasza:
100%

Szia!

Én nem a barátomnak hanem az Anyukámnak " készítettem " egy ajándékot.

Lefényképeztem a Kutyusát és a képet rávasaltattam egy pólóra .- az elejére - Olyan színű pólót választottam , hogy a kutyus vagy a cica jól látható legyen .

A póló hátára meg ezt írattam : Örökké nem szerethetlek,de ameddig élek szeretni foglak .

Ez egy olyan ajándék szerintem ami mindenkinek adható.Barátnak, barátnőnek,testvérnek szülőknek " bárkinek "

Nagyon örült neki.

Szerintem egy kedves ajándék .

2015. okt. 10. 16:30
 29/30 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon tetszene egy gyertyafényes vacsora utána pedig egy romantikus séta és aközben adnád oda neki a rózsákat :)
2015. nov. 2. 06:15
 30/30 anonim válasza:

Előző vagyok

És még lehetne egy bekeretezett kép is rólatok

2015. nov. 2. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!