Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelentosege, hogy beszelek az exemmel?
Harom eve szakitottunk. Ket es gel eve pedig kapcsolatban vagyok. Sokaig nem beszeltem az exemmel. Nincs is az orszagban. Viszont par honapja mindig ramir ha van ideje. Kb heti egyszer beszelunk kicsit. A mult egyszer se jott fel max ilyen "jaja ismerlek ennyire" megjegyzes szintjen. Van ennek barmi jelentosege? Minden baratom akinek errol meseltem azzal jott hogy tuti kavarunk ha hazajon. En ez ellen tiltakozom de mindenki azt allitja hogy igenia ennek oka van.
Nem lehet csak ugy beszelni az exxel?
Meg en se mertem elmondani a paromnak. Viszont nem sok beleszolasa lenne miutan o konkretan meg is csalt.
Viszont en tenyleg nem erzek semmit. Meg csak az se jott fel hogy talalkozzunk ha hazajon.
Tisztazzuk hogy nobol vagyol en is :D
Anno csunyan valtunk mi el. En hagytam el ot. Elegge megbantva ezzel.
ha bosszúból akarnád, akkor legalább ne az exeddel sztem.
egyébként mindenkinek magának kell éreznie, h van-e jelentősége az életében egy ilyen dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!