Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van jelentosege, hogy beszelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jelentosege, hogy beszelek az exemmel?

Figyelt kérdés

Harom eve szakitottunk. Ket es gel eve pedig kapcsolatban vagyok. Sokaig nem beszeltem az exemmel. Nincs is az orszagban. Viszont par honapja mindig ramir ha van ideje. Kb heti egyszer beszelunk kicsit. A mult egyszer se jott fel max ilyen "jaja ismerlek ennyire" megjegyzes szintjen. Van ennek barmi jelentosege? Minden baratom akinek errol meseltem azzal jott hogy tuti kavarunk ha hazajon. En ez ellen tiltakozom de mindenki azt allitja hogy igenia ennek oka van.

Nem lehet csak ugy beszelni az exxel?

2015. aug. 19. 22:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A barátod elég nyomi... elmeszéled neki, erre rögtön hol jár az esze?

Púpos, ronda, öreg?

2015. aug. 21. 10:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, van jelentősége. Saját tapasztalatom szerint, mert párom exe vissza akarja csábítani, miután elhagyta a 3. férje, azóta nincs sok nyugi nálunk. Persze itt a gyerekei is közrejátszanak. Mi 13 éve vagyunk együtt, de gyakran akarja,hogy gyereklátogatás címén aludjon ott. Egyelőre nem teszi.
2015. aug. 21. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!