Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelentosege annak, hogy reagal e a kepemre az ,akivel ismerkedek?
Nem csak ez a ketto lehetoseg van hogy bunkosag vagy nincs jelentosege de kb ez a lenyege
Amugy szerintem van. Nem a facebookra feltoltott kepre gondolok, hanem napra/storyra.
Istenem mennyire szeretném ha a nap végén hazaérve a párom számon kérne miatta, hogy mit és hogyan lájkoltam....
Jaaa nem.
Javaslom, hogy próbálj meg a valóságban élni és ne az online térben.
Nagyon is van jelentőssége.
Ha az embernek bejön valaki, akkor igenis lájkolja a dolgait.
Ez általános tapasztalat.
En semmit nem teszek ki soha, facebookon egy bejegyzesem sincs.
Nem a facebookon elek, hiaba egybol csak ezt tudjatok irni a hasonlo kerdesekre is, mert olvasgattam ebben a temaban.
De ha valakit kedvelsz, reagalsz ra. Mar csak a gesztus miatt is. Ugyhogy hiaba mondjatok, van jelentosege
Aki figyelmes az minden nőre az
En örülnek is olyan pasinak aki lesz.rja ezt a like rendszert
Vannak olyan ismerőseim facebookon, akik soha, senkit nem lájkolnak, soha, semmit nem osztanak meg, viszont élőben nagyon is kimutatják az érzelmeiket.
Olyan ismerősöm is van, aki azt is lájkolná, ha lefotóznék egy galambszart és kitenném. Bármennyire az internetes élet korát éljük, teljesen felesleges abból levonni bármilyen következtetést, hogy valaki lájkol-e facebookon vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!