Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van jelentosege annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jelentosege annak, hogy reagal e a kepemre az ,akivel ismerkedek?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok?
2022. jún. 20. 13:07
A kérdező szavazást indított:
Bunkosag nem reagalni
Nincs
18 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Úgy érted, hogy mondjuk nem lájkolja a feltöltéseidet fészbukon? Szerintem ez nem baj egyáltalán, ha még az elején vagytok, majd ha már összejöttetek, akkor lájkolni fogja
2022. jún. 20. 13:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféle jelentősege sincs. Főleg, hogy a férfiaknsk fogalma sincs hlgy ez egy nőnek fontos is tud lenni
2022. jún. 20. 13:09
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem csak ez a ketto lehetoseg van hogy bunkosag vagy nincs jelentosege de kb ez a lenyege

Amugy szerintem van. Nem a facebookra feltoltott kepre gondolok, hanem napra/storyra.

2022. jún. 20. 13:12
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Istenem mennyire szeretném ha a nap végén hazaérve a párom számon kérne miatta, hogy mit és hogyan lájkoltam....

Jaaa nem.

Javaslom, hogy próbálj meg a valóságban élni és ne az online térben.

2022. jún. 20. 13:18
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
Nincs jelentősége
2022. jún. 20. 13:18
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Amikor ismerkedtünk, még egyáltalán nem voltunk ismerősök facebookon a párommal, valahogy egyikőnk sem tartotta olyan nagy dolognak ezt. Aztán mikor már együtt éltünk, ismerősök lettünk, ennek 4 éve. Ő soha, semmit nem oszt meg, mert hidegen hagyja, négy év alatt csak két közös képünket tette ki nyilvánosan, semmi mást. Ha én megosztok valamit, pl. zenét vagy a túráinkon készült fotóimat, nem szokott rá reagálni facebookon, de szóban igen. Nagyjából évente egyszer teszek fel magamról fotót, azokhoz mindig hozzászól valami kedveset.
2022. jún. 20. 13:21
 7/16 anonim ***** válasza:
20%

Nagyon is van jelentőssége.

Ha az embernek bejön valaki, akkor igenis lájkolja a dolgait.

Ez általános tapasztalat.

2022. jún. 20. 13:23
 8/16 A kérdező kommentje:

En semmit nem teszek ki soha, facebookon egy bejegyzesem sincs.

Nem a facebookon elek, hiaba egybol csak ezt tudjatok irni a hasonlo kerdesekre is, mert olvasgattam ebben a temaban.

De ha valakit kedvelsz, reagalsz ra. Mar csak a gesztus miatt is. Ugyhogy hiaba mondjatok, van jelentosege

2022. jún. 20. 13:26
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Aki figyelmes az minden nőre az

En örülnek is olyan pasinak aki lesz.rja ezt a like rendszert

2022. jún. 20. 13:28
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

Vannak olyan ismerőseim facebookon, akik soha, senkit nem lájkolnak, soha, semmit nem osztanak meg, viszont élőben nagyon is kimutatják az érzelmeiket.

Olyan ismerősöm is van, aki azt is lájkolná, ha lefotóznék egy galambszart és kitenném. Bármennyire az internetes élet korát éljük, teljesen felesleges abból levonni bármilyen következtetést, hogy valaki lájkol-e facebookon vagy sem.

2022. jún. 20. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!