Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik tudnak a mobiljukról is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik tudnak a mobiljukról is facebookozni, mi jelenik meg nektek a telótokon, ha rátok ír Ő?

Figyelt kérdés

vagyis vki, aki fontos nektek.

ilyenkor csak annyi, h. új facebook üzid érkezett, vagy rendesen a másik neve is megjelenik? pl. Anna

2022. jún. 15. 17:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A beállított beceneve. Ami a páromnak az én telómon Hülye gyerek 🖤 (egy belsős poénból)
2022. jún. 15. 18:08
 2/13 A kérdező kommentje:
de ha még nem tartt ott a dolog, nem vagyunk egy pár, akkor az a név jelenik meg, ami a facebook profilomon van, vagy csak annyi, h. üzenete érkezett?
2022. jún. 15. 18:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nem állítotok be egymásnak becenevet, akkor igen, az a név jelenik meg, ami a profilodon van.
2022. jún. 15. 18:14
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Nekem soha nem jelenik meg értesítés, bárki is legyen az, mert nem akarok folyton semmiségekért a telefonon lógni. Amikor meg van kedvem, akkor majd válaszolok, ha meg fontos akkor felhívnak.
2022. jún. 15. 18:17
 5/13 A kérdező kommentje:

ha már 7 órája nem olvasta el az üzenetet (7 órával ezelőtt küldtem), az mit jelent? szürke karikában egy pipa jelent meg az üzim alján, miszerint "kézbesítve".

tudom, h. kifejezetten aktív fb-n, szóval lehet látta, h. írtam, de direkt nem nézte meg? legutóbb haraggal váltunk el.

2022. jún. 15. 18:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Ja így értelek, kezdhetted volna ezzel.

Kiírja a neved, hogy te írtál neki. Ha chat fej is be van kapcsolva, akkor még ott is felugrik a képed.

Vagy nincs nála telefon, vagy nem akar válaszolni, de maga az értesítést már elküldte neki a telefon, azt jelenti a "kézbesítve".

2022. jún. 15. 18:23
 7/13 A kérdező kommentje:
és lehet, h. elolvasta az üzimet, de továbbra is csak a kézbesítve ikont látom, nem a megtekintettet?
2022. jún. 15. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy elolvasta úgy, hogy lehúzta az értesítés sávot, ahol megjelent az üzid, de magában a messengerben nem nyitotta meg.
2022. jún. 15. 18:38
 9/13 A kérdező kommentje:

de trükkös...

szval fogalmam sincs, h. mi van...

2022. jún. 15. 18:42
 10/13 A kérdező kommentje:
ha kitörlöm az üzimet, attól nála még megmarad, függetlenül attól, h. látta v. sem?
2022. jún. 15. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!