Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak neki Facebookon ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki Facebookon ?

Figyelt kérdés

Korábban tettem fel itt kérdést hogy van egy férfi akit làtásból ismerek, és hogyan tudnék megismerkedni vele vagy közeledni. Bár én nem tartottam jónak de mindneki a facebookot javasolta. Mit írjak?

Nincs nagy gyakorlatom a netes ismerkedésben, több éves párkapcsolatomnak lett vége.

2021. dec. 10. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Helló! Csak látásból ismerlek, de nagyon szimpatikus vagy nekem, nincs kedved meginni velem egy kávét valamikor? :)

Nemleges válasz is ér ;)

(Sok embernek nehezére esik nemet mondani, ezért szoktam odaírni ezt az utolsó mondatot, úgy könnyebb)

2021. dec. 10. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Hát a "Mizu"-t felejtsd el. Baromi ciki és egybites gondolkodásra vall. Ha még pl. nem jelölted be, tedd meg. Aztán kezdésnek megírhatod neki hogy "Köszönöm hogy visszajelöltél! Általában ritkán jelölök be férfiakat, de téged mintha már láttalak volna valahol." Ő megkérdezi hol, és stb stb.....

Ha ismerősök vagytok akkor küldj neki valami poénos képet, vagy mémet.

2021. dec. 10. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
2. 16-8 nál nem vagy több az tisztán látszik. Felnőttek között az ilyen írás gyerekes és kritikán aluli.
2021. dec. 10. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

3 Ez nem tudom bók-e vagy szitok. Sokan néznek annyinak külsőre. Mindenesetre köszönöm a személyeskedő hangnemet, ami nem mellesleg nem segíti a kérdezőt a megoldásban. De ha te a nagy eszeddel "fálnőttként" tudod a tutit, ne tartsd magadban.

Másrészt nem derült ki senkiről sem ki hány éves. Gondolom te meg egy savanyú, érett (vagy túlérett) hogyishívják vagy. Merevebb mint reggel a jancsi.

2021. dec. 10. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyes válaszoló jót írt.Szerintem is legyél őszinte és egyenes.Írd meg nyíltan neki hogy szimpatikus neked és szeretnéd őt jobban megismerni.Ennyi.Ha válaszol,és elindul valami,akkor már nem kell ennyire nyíltnak mutatkoznod,onnantól már a férfi fogja irányítani a dolgokat,és kezdeményezni is.De ebben a helyzetben neked kell megtenni a kezdő lépést.
2021. dec. 10. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
2%
4.Erőltetett sablonos. Felnőttek között: Szia ! Sokszor láttalak , és amolyan plátói érzéseim támadtak irántad , szeretnék veled ismerkedni ha nem kellemetlen ez számodra és nyitót vagy. Üdv julcsi
2021. dec. 10. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlkomplikálni túlagyalni....

Ha valakinek tetszel akár férfi akár nő, akkor tökmindegy mit írsz , mindegy mennyire béna beszélgetni fogtok és találkozni.

Ha nem tetszel az illetőnek a csillagokat is lehozhatod az égről a kutyát sem fogja érdekelni.

Ezért hát elég kb. annyi amit az 1-es írt.

2021. dec. 10. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!