Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért tűnik kimértnek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik kimértnek és távolságtartónak emailben, és miért lazább, érzelmesebb facebookon?

Figyelt kérdés

Egy pasival tartom a kapcsolatot mindkét platformon, és néha olyan érzésem van, mintha két különböző emberrel kommunikálnék.

Ismerem őt személyesen is.

E-mailben olyan nagyon kimért, már-már hivatalos... face messengeren meg elereszti magát. Amúgy van barátnője.

2021. okt. 16. 12:08
 1/6 A kérdező kommentje:

köztük nincs semmi.

válogasd meg a szavaidat.

jelentve a moderátornak.

2021. okt. 16. 12:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Te meg jelentkezz a pasas barátnőjénél, hogy amúgy én csak bájcsevegek ám a barátoddal a neten és még kérdést is teszek fel róla... Vagy ehhez nincs bőr a képeden?
2021. okt. 16. 12:25
 3/6 A kérdező kommentje:

a férfi egyetemi szaktársam, nem bájcsevegünk, és elég nagy arcra vall részedről,hogy ismeretlenül jogot formálsz magadnak arra, hogy eldöntsd, miről beszélünk.

szerintem menj el a kérdésem alól, mert egyértelműen csak provokálsz.

2021. okt. 16. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg vállald a neked nem tetsző válaszokat is. Barátnője van, innentől nyilván kimért, a lazább platformon meg másmilyen, az eleve komolytalanabb felület. Ez önmagában semmit nem jelent. Neked meg nem feltétlenül kéne belemásznod más kapcsolatába, szerintem. Ha így jobban emészthető.
2021. okt. 16. 12:46
 5/6 A kérdező kommentje:

4

száll már le rólam.

mondom, h. nem másztam bele semmibe,miért vagy ennyire indulatos és provokatív és okoskodó mindentudó?!

semmit nem tudsz rólunk, mégis magabiztosan kioktatsz és gyanúsítasz.

mondom, el lehet húzni a kérdésem alól, mert nyilvánvalóan provokálsz csak... a feszkót máshol vezesd le, ne rajtam.

2021. okt. 16. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
ha nem másztál bele semmibe, miért ebben a kategóriában van a kérdés?
2021. okt. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!