Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik kimértnek és távolságtartónak emailben, és miért lazább, érzelmesebb facebookon?
Egy pasival tartom a kapcsolatot mindkét platformon, és néha olyan érzésem van, mintha két különböző emberrel kommunikálnék.
Ismerem őt személyesen is.
E-mailben olyan nagyon kimért, már-már hivatalos... face messengeren meg elereszti magát. Amúgy van barátnője.
köztük nincs semmi.
válogasd meg a szavaidat.
jelentve a moderátornak.
a férfi egyetemi szaktársam, nem bájcsevegünk, és elég nagy arcra vall részedről,hogy ismeretlenül jogot formálsz magadnak arra, hogy eldöntsd, miről beszélünk.
szerintem menj el a kérdésem alól, mert egyértelműen csak provokálsz.
4
száll már le rólam.
mondom, h. nem másztam bele semmibe,miért vagy ennyire indulatos és provokatív és okoskodó mindentudó?!
semmit nem tudsz rólunk, mégis magabiztosan kioktatsz és gyanúsítasz.
mondom, el lehet húzni a kérdésem alól, mert nyilvánvalóan provokálsz csak... a feszkót máshol vezesd le, ne rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!