Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy bírjam ki hogy ne keressem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki hogy ne keressem?

Figyelt kérdés

Miként lehet kibírni hogy ne keressem/ ne írjak neki? Távol van tőlem nagyon, másik országban él. Volt idő amikor együtt voltunk de a távolság elválasztott minket. Ő néha néha keresett engem de akkor úgy gondoltam hogy értelmetlen és nem tudunk mit tenni. Most viszont azt érzem hogy megbolondulok. Annyira hiányzik. Írtam neki többször, elég egyértelműen jelezte hogy én is hiányzom neki de közben meg sosem ír rám. Ha írok neki van hogy 2 nap múlva válaszol. Lehet már van valakije?

Totál begolyóztam és egésznap a beszélgetésünket olvasom és nezem hogy fent van-e. Nem bírok elni nélküle. Most tervben van az is hogy kimegyek, meglepem de félek is közben hogy mi vár...

Ki lehet ezt bírni? Hogy ne keresd? Hogy lehet megszabadulni a gondolattól?

10 éve ismerjük egymást és azóta megy ez az egész.

2022. jún. 14. 09:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Közös ebédet lebeszéltetek...Nyilván udvarias akart lenni, de igazából te nem voltál a tervei között. Nem mindenki szeret bunkó lenni, de ne fűzz nagy reményeket hozzá. Ezek csak a te gondolataid, vágyaid. Néha tudni kell elengedni.
2022. jún. 14. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért te futsz utána külföldre, miért nem ő látogat meg?
2022. jún. 14. 11:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Mert én voltam aki eljött onnan.... Családi problémák adódtak és haza kellett jönnöm. Nem találtam megoldást a visszamenetelre és így en eltávolodtam tőle. Ő keresett a végletekig csak én elég rideg voltam vele. Most viszont szeretnem a tudatara hozni igenis akarom őt. Es vissza akarok menni. Oldjuk meg
2022. jún. 14. 13:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor menj ki😉
2022. jún. 14. 20:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt már elcseszted, előbb kellett volna ráébredned, hogy akarod őt, semmit nem vethetsz a szemére, ha a ridegséged hatására eltávolodott tőled és túl jutott rajtad.

10 éve nyűglődtök, nem akarom elhinni, hogy ez alatt az idő alatt nem volt neki más rajtad kívül.

2022. jún. 14. 20:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Ja nem 10 eve nyüglődünk..... 10 éve ismerjük egymást, 4 éve megy a nyüglődés. Előtte 6 evig együtt voltunk.
2022. jún. 14. 20:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ő már túllépett rajtad. Simán csak kedves veled ha keresed de nem vagy már neki fontos. Jobb ha elfogadod. Persze kimehetsz de sanszos hogy semmit nem fog változni a helyzet és tettél egy potya utat.
2022. jún. 14. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!