Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam ki hogy ne keressem?
Miként lehet kibírni hogy ne keressem/ ne írjak neki? Távol van tőlem nagyon, másik országban él. Volt idő amikor együtt voltunk de a távolság elválasztott minket. Ő néha néha keresett engem de akkor úgy gondoltam hogy értelmetlen és nem tudunk mit tenni. Most viszont azt érzem hogy megbolondulok. Annyira hiányzik. Írtam neki többször, elég egyértelműen jelezte hogy én is hiányzom neki de közben meg sosem ír rám. Ha írok neki van hogy 2 nap múlva válaszol. Lehet már van valakije?
Totál begolyóztam és egésznap a beszélgetésünket olvasom és nezem hogy fent van-e. Nem bírok elni nélküle. Most tervben van az is hogy kimegyek, meglepem de félek is közben hogy mi vár...
Ki lehet ezt bírni? Hogy ne keresd? Hogy lehet megszabadulni a gondolattól?
10 éve ismerjük egymást és azóta megy ez az egész.

Nem a távolság választott szét. Ti nem akartátok igazán.
Meglepetésként ne látogasd meg.

*Pedig csak brahibol vágtam be mert egyszer videocseteltunk es pont Mo-n a pályaudvaron voltam. Kerdezte mit csinálok ott jött a random poen hogy megyek hozzád:)
Nevettunk.
Erre bevágtam neki este vagy másnap hogy ott vagyok nálad a pályaudvaron. Erre elhitte 🤣 és pánikban tört ki.

Minek kell erőltetni azt, ami nem megy?!
Sose a szavakat nézd, hanem a tetteket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!