Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy bírjam ki hogy ne keressem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki hogy ne keressem?

Figyelt kérdés

Miként lehet kibírni hogy ne keressem/ ne írjak neki? Távol van tőlem nagyon, másik országban él. Volt idő amikor együtt voltunk de a távolság elválasztott minket. Ő néha néha keresett engem de akkor úgy gondoltam hogy értelmetlen és nem tudunk mit tenni. Most viszont azt érzem hogy megbolondulok. Annyira hiányzik. Írtam neki többször, elég egyértelműen jelezte hogy én is hiányzom neki de közben meg sosem ír rám. Ha írok neki van hogy 2 nap múlva válaszol. Lehet már van valakije?

Totál begolyóztam és egésznap a beszélgetésünket olvasom és nezem hogy fent van-e. Nem bírok elni nélküle. Most tervben van az is hogy kimegyek, meglepem de félek is közben hogy mi vár...

Ki lehet ezt bírni? Hogy ne keresd? Hogy lehet megszabadulni a gondolattól?

10 éve ismerjük egymást és azóta megy ez az egész.

2022. jún. 14. 09:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem a távolság választott szét. Ti nem akartátok igazán.

Meglepetésként ne látogasd meg.

2022. jún. 14. 09:37
 2/17 A kérdező kommentje:
Miért ne látogassam meg? Talán pont hogy tudnánk tisztázni a lezáratlan dolgokat. És akkor kiderülne hogy ki mit akar igazán. Ha ugy adódik kiköltözöm és boldogan élünk amíg meg nem halunk, ha pedig nem akkor legalább lezárjuk végleg és soha többé nem keressük egymást.
2022. jún. 14. 09:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
En bekamuztam egyszer egy ilyennek hogy ott vagyok a pályaudvaron nála találkozzunk. Hát pánikba esett es átpaszolt gyorsan vmi haverjának(aki szintén kint van) hogy rázzon le.
2022. jún. 14. 09:41
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

*Pedig csak brahibol vágtam be mert egyszer videocseteltunk es pont Mo-n a pályaudvaron voltam. Kerdezte mit csinálok ott jött a random poen hogy megyek hozzád:)

Nevettunk.

Erre bevágtam neki este vagy másnap hogy ott vagyok nálad a pályaudvaron. Erre elhitte 🤣 és pánikban tört ki.

2022. jún. 14. 09:43
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Tehát nem tudsz nélküle élni de azért ezt az egészet 10 éve játszátok 🤣🤣 te szimplán csak egy hülye vagy ő meg sz*rik rád.
2022. jún. 14. 10:03
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
10 éve??? Egy percet sem pazarolnék olyasvalakire, aki engem le sem szar. Nyilván megpróbálnám tisztázni a helyzetet, de ennyi idő erre a világon nincs...
2022. jún. 14. 10:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak az nyugtat meg, hogy kimész hozzá, akkor is előtte mindenképpen írj rá és közöld a szándékodat. Egyrészt megkíméled mindkettőtöket egy esetlegesen kellemetlen meglepetéstől, másrészt ha nem várna téged szívesen tárt karokkal, akkor az utazás kidobott pénz az ablakon.
2022. jún. 14. 10:12
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

Minek kell erőltetni azt, ami nem megy?!

Sose a szavakat nézd, hanem a tetteket.

2022. jún. 14. 11:13
 9/17 A kérdező kommentje:
Közöltem vele hogy nyáron megyek ki és meglátogatom. Már egy közös ebédet is lebeszéltünk.. csak nem keres
2022. jún. 14. 11:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ez beszédesebb mindennél. Szerintem itt már csak te reménykedsz bármiben is. Neki nincs vesztenivalója, kimész, közli majd veled, hogy zárjátok le, te meg hazajössz megsemmisülve.
2022. jún. 14. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!