Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek vele ezek után?
Figyelt kérdés
Szóval szombaton koncerten voltunk néhányan, aztán az én lakásomra mentünk fel még iszogatni. Mivel egész héten melóztam és tanultam egyszerre eléggé elfáradtam, és mivel rá is ittam hamar nagyon álmos lettem. Elmentem lefeküdni a szobámba, de mondtam a többieknek hogy nyugodtan maradjanak amíg akarnak aztán ha elmennek zárjanak be a pótkulccsal amit majd visszaadnak. Az egyik srác bejött megnézni hogy jól vagyok-e, és az ágy szélére ült, én pedig odahúzódtam a lábához és odabújtam, mivel ittas és félálomban is voltam csak halványan emlékszem. Egyszer már szeretkeztünk, ami nagyon jó is volt, és ez így lebegett köztünk, szerintem egyikünk sem mert erről beszélgetést kezdeni vagy lépni. Szóval mivel hozzá bújtam, és elvileg nem engedtem el, ott kellett aludnia. Sosem volt még ilyen jó érzés aludni valakivel, mint vele. Viszont ezek után nem lenne fura ha elmondanám hogy érzéseim vannak iránta? Mi van ha ő nem így érez? Alszanak férfiak olyan nőkkel összebújva aki iránt nincsenek gyengéd érzelmeik? Szerintetek mi lenne a jó lépés? Előre köszi 21N2022. jún. 13. 16:56
1/4 anonim válasza:
Részegen sok mindent csinálnak az emberek. Próbáljatok egyszer úgy találkozni, hogy egyikötök sem részeg, akkor előrébb lesztek.
2/4 anonim válasza:
A jó lépés a beszélgetés lenne! És egyébként is minden esetben mielőtt lefekszel valakivel érdemes a szándékaitokat tisztázni, lehet arra gondolt megint szexelsz vele, de az is, hogy szeret, de ezt vele kell megbeszélned.
A kommunikáció nem ciki, hanem a legfontosabb 2 ember kapcsolatában!
3/4 anonim válasza:
Kell neked mèg pár év , benőjön a fejed làgya, utána fogod tudni kezelni az ilyen szitukat is.
( Bmeg , mennyi èrzelmileg elveszett egyetemistát )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!