Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan köszöntsem/fogadjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan köszöntsem/fogadjam majd őt 4 év után?

Figyelt kérdés

4 évvel ezelőtt elszakított minket az élet egymástól. Nagyon nagy volt a szerelem. Nem részletezném hogy mi történt mert nagyon hosszú és bonyolult lenne. A lényeg annyi hogy ő külföldi, én kint éltem de sajnos 4 évvel ezelőtt haza kellett jönnöm, szép lassan megszűnt a kapcsolat, nem tudtam visszamenni.

4 év után most újra elkezdtünk beszélni üzenetben és ha minden jól megy én hamarosan újra ki fogok tudni költözni (legkésőbb jövőre). Kezdetben csak látógatóba megyek aztán majd intézem a kintmaradásomat is. Igazából az van hogy üzenetekben egyértelműen levehető hogy még mindig szeret engem, várja hogy találkozzunk stb. Viszont most vettem észre az egyik közösségi oldalon (ahol nem követjük egymást) hogy van barátnője). Erről nem nagyon beszél nekem, titkolja. Nem tudom hogy azért mert hamarosan elhagyja őt, most hogy megtudta hogy nemsokára találkozunk vagy még ő sem biztoa a dolgában, nem tudom.

Nekem őrülten hiányzik, ő életem szerelme, vele akarom leélni az életem, nem tudtam elfelejteni, próbálkoztam mással is de nem ment.

Kicsit félek/izgulok a találkozástól, nem tudom hogy kellene viselkednem? Én azonnal megcsókolnám, de félek hogy mivel van barátnője ezért ezt nem kellene. Megöleljem? Vagy tartsak távolságot? Igazából rá is kíváncsi vagyok hogy mit csinál. Már lefixáltuk a közös vacsit stb. Hogy kellene viselkednem? Mi legyen?

2022. jún. 9. 22:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Olyan nagy nem lehetett a szerelem, ha nem tudtátok megoldani, hogy kint maradj. Szerintem ez csak a te részedről van így, nem hibába van nője. Ha egy csöpp esze van, nem is fog szakítani. Amúgy is, ki tudja mikor tűnsz el megint.
2022. jún. 9. 22:15
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Tényleg nagy a szerelem - kár, hogy csak a te részedről.
2022. jún. 9. 22:28
 3/15 A kérdező kommentje:

Ha leírnám a részleteket, senki nem olvasná végig, annyira hosszú lenne elmesélni de mindegy.

Nagyon különleges a mi történetünk. Sajnos többször elválasztott minket a távolság mert akkor még szinte "gyerekek" voltunk, pénz és munka nélkül. A szülők pedig nemigazán támogattak minket. Ez volt a leghosszabb időszak amit egymás nélkül töltöttünk és most végre van lehetőségünk arra hogy a saját életünket éljük akár. Azóta nekem is, neki van munkája, van félretett pénz, tudunk végre találkozni, ki fogok tudni költözni (akkor is költözök ha vele nem jön össze a dolog).

2022. jún. 9. 22:42
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Gyerek szerelem, ezt inkább tartsd meg emléknek.
2022. jún. 9. 22:45
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Komolyan mondom, úgy felbasz ez. Te nem vagy ember? Nincs személyiséged, hogy viselkedj valahogy? Miért van ennyi idióta kérdés, hogy valaki mit mondjon, mit csináljon, hogy tegye egyik lábát a másik elé?
2022. jún. 9. 22:46
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Biztosan nagyon szép történet lenne, de jelenleg te itthon epekedsz érte, ő meg egy másik lányt kefél éjszakánként - és annyi gerinc sincs benne, hogy ezt őszintén felvállalja előtted.
2022. jún. 9. 22:52
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem mit akarsz valójában.

Oké kimész, és találkoztok. DE VAN BARÁTNŐJE!!!! Tehát már túllépett rajtad.

Mit vársz ettől? Hogy azonnal hagyja el a barátnőjét miattad?

2022. jún. 9. 23:09
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Kis Naiv vagy kérdező.

..

2022. jún. 10. 06:17
 9/15 A kérdező kommentje:

Persze hogy van barátnője, 4 év eltelt, nem várhattam el tőle semmit. Nem tartottuk a kapcsolatot csak ilyen ünnepekkor felköszöntöttük egymást. Most kezdtünk el beszélni kb. 2 hónapja (azóta is irogat). Ahhoz képest hogy van barátnője alig várja hogy visszaköltözzek és hogy találkozzunk. Tudom hogy ha ott leszek akkor a csajt dobni fogja. Ez 100%. Tudjátok ahol egyszer tűz volt ott mindig van parázs.

Nem vagyok naív, egyszerűen csak nem értitek az egész sztorit. Nekem csak az volt a kérdésem hogy miként köszöntsem hogy ne legyek sok de azért vegye a lapot mennyire hiányzott nekem.

2022. jún. 10. 07:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ezt nem a szituáció fogja adni? Hiába mondjuk meg, hogy mit csinálj - ahogy az egyik előző válaszoló is mondja - hogyan tedd az egyik lábad elé a másikat, ha aztán teljesen máshogy fog viselkedni, mint amit vársz és ahogy elképzeled? Lehet, hogy te a nyakába ugranál, miközben ő két méterről üdvözölne egy sziával. Honnan a francból kéne ezt nekünk tudni, hogy mi lesz? Ne legyél már ennyire életképtelen. Majd a szituáció adni fogja.
2022. jún. 10. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!