Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 randi után köszöntsem Valentin napra?
Figyelt kérdés
Nem sok minden volt köztünk egyszer megpusziltuk egymást annyi de nem tudom hogy mi legyen ha mondom neki lehet nem is fog örülni csak magamat égetem be hogy én már ilyen komolyan gondolom, ha nem mondom akkor meg lehet megsértődik a pöcsömet már ebbe a hülyeségbe mi legyen szerintetek??2022. febr. 14. 12:24
1/10 anonim válasza:
Semmi köze nincs hozzád ilyen téren, majd ha már lesz okod köszönteni akk tedd meg. Ha meg megsértődik baszd ki, kutyának se kell hisztis picsa főleg ugy h közötök nincs egymáshoz
2/10 anonim válasza:
Adjál neki egy virágot, vagy egy csokit. Nem nagy dolog személytelen apróságot adni gesztusként. Nem tanított meg apád, hogyan kell viselkedni a nőkkel?
3/10 anonim válasza:
Én köszönteném. Ez olyan, mint az, hogy előreengeded az ajtóban. Nem biztos, hogy számít, de rossz pontot nem szerzel vele.
4/10 anonim válasza:
#2-es #3-as, ez nem nőnap. Valentin-napon a szerelmesek köszöntik egymást (és igen: EGYMÁST. a nő ugyanúgy köszönti a férfit Valentin-nap alkalmából, mint férfi a nőt)
én legfeljebb akkor köszönteném valami kis üdvözlettel, ha tényleg nagyon alakul a szimpátia már két randi után is.
5/10 anonim válasza:
ha meg képes ennyi miatt lelépni, akkor legalább megúsztál valakit, akivel nem vagytok egymás esetei.
6/10 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkoztam két randi után biztos nem szerelmes belém akkor minek mondjam neki ezt a hülyeséget
2022. febr. 14. 12:50
7/10 anonim válasza:
#4 Nem lehet Valentin napra egy tábla csokit adni, amivel jelzi a szándékát és, hogy gondolt rá? Tényleg ekkora problémát kell ebből csinálni?
8/10 anonim válasza:
Egy kis tábla csokival, és egy "Kellemes Bálint-napot"-tal szerintem nem lősz mellé :)
9/10 anonim válasza:
"Nem lehet Valentin napra egy tábla csokit adni, amivel jelzi a szándékát és, hogy gondolt rá?"
éppenséggel lehet. de akkor sincs semmi, ha nem vágsz hozzá tök személytelenül egy tábla csokit egy kvázi még ismeretlen nőhöz. teljesen valid indok, hogy még korainak érzed ennek a napnak a közös ünneplését.
a nőkkel való viselkedéshez pedig nincs köze. mint írtam, ez nem egy "egyirányú" ünnep.
10/10 anonim válasza:
Ha találkoztok akkor azért én meglepném valamivel, tényleg aprósággal, egy csoki vagy bonbon megteszi, esetleg egy szál rózsa, az ilyenkor nem számít olyan vérkomolynak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!