Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még nem találkoztunk élőben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem találkoztunk élőben, de ma van a szülinapja. Köszöntsem?

Figyelt kérdés

Korábban szóba került a szülinap téma és pont ma van. Holnap lesz az első randi, már kedden lebeszéltük.

Szívesen kimutatnám neki hogy figyelek és megjegyeztem és felköszönteném. De nem is szeretném megtöeni hogy minden nap ő írjon rám (eddig minden vagy minden másnap beszéltünk, mindig ő írt és úgy vettem észre, hogy ez így lesz mindkettőnknek a legjobb. Legalábbis amíg nem találkozunk, addig biztos)

Ő 28F, én 24L

2021. ápr. 30. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kedves gesztus felköszönteni :)

Azt nem értem, hogy miért lenne gond "megtörni" a sorozatot.

2021. ápr. 30. 09:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Mivel elég nyitott vagyok, sokszor kialakult hogy én futottam a srácok után és nem fordítva. És ez sajnos hosszútávon a másik részről mindig elkényelmesedéshez vezetett, elhanyagoltnak éreztem magam. Ezért ha találkozok olyannal aki kezdeményező, az elején szeretem hagyni. Persze ez az én véleményem és tapasztalatom, mindenki más.
2021. ápr. 30. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1. igen, egyértelműen azért mondta el, hogy mikor lesz, mert örülne a köszöntésnek

2. írál te is rá! Nagy butaság megvárni mindig, hogy ő írjon. Ezzel csak azt mutatod ki, hogy nem érdekel ő igazából. Én pár nap után már mellőznélek.

2021. ápr. 30. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem jó dolog átesni a ló túloldalára. Ne fuss utánuk, persze, de ne legyél teljesen passzív sem. Néha írj rá te is, hogy ne tűnj úgy, mintha nem érdekelne a másik.
2021. ápr. 30. 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:
A férfiak ugyanúgy örülnek a törődésnek, az soha nem baj, ha te is kimutatod, hogy érdekel! Köszöntsd meg nyugodtan, nem szabad patikamérlegen mérni az ilyesmit.
2021. ápr. 30. 10:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, írtam neki. Nekem is jobban esett így
2021. ápr. 30. 10:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!