Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mit akarhat az ilyen férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akarhat az ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem a munkahelyemen egy pasival, aki már elsőre nagyon szimpatikus volt. Rengeteget beszéltünk, ha volt rá ott lehetőségünk, sok a közös dolog bennünk. Aztán volt egy céges rendezvény, ahol csókoloztunk, meg majdnem történt más is… Sokat beszéltünk, igaz, már nem voltunk szomjasak… Aztán jött azzal, hogy miért nem tudok vele máskor is ilyen kedves lenni, stb stb., pedig én mindig ilyen vagyok vele, csak nyilván nem szerettem volna kimutatni az érzelmeimet. Pár hete elhívott kajálni is, aztán azóta se egyeztettünk, hogy pontosan mikor menjünk. Illetve meg hogy én miért nem hívom el magamhoz, hogy együtt legyünk. Utána még a bulin kicsit foglalkozott velem, aztán kb. le se szart. Ami miatt sírtam, a napokban bocsánatot kért, nem így akarta, kicsit elcsúszott a dolog (ezt a kijelentését megintcsak nem értem?!?!) aztán utána már nem írt nagyon semmit. Mire véljem ezt a viselkedést?

jan. 20. 05:37
A kérdező szavazást indított:
Nem meri kimutatni, de ő is többre vágyik.
Csak szexre kellesz.
Semmit nem akar, barátként tekint rád.
29 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem erdekled. Foglalna veled ha erdekelned, de egy vacsorat ertel meg neki semmi tobbet.
jan. 20. 05:44
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
89%
Lett màs, jobban muzsikàló nőcske időközben.
jan. 20. 06:52
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Micsoda nő ez a férfi ...
jan. 20. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Alapból sem vett komolyan.Rèszegen elszórakozott veled,aztán hello!Jó veled csacsogni,jó dolog megnèzni a szèp dekoltázsodat,de ennyiben ki is merül a dolog.

Sajnálom,szerintem nem ő a te embered.

jan. 20. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehetsz mindig ilyen kedves = miért nem majdnem szexelve smárolsz vele mindig. A csevegés, csacsogás rész, vagyis a személyed őt láthatóan nem érdekli, csak a testiség.
jan. 20. 08:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
1 A leírtak alapján még egy vacsorát sem, mert abból semmit semmi, csak üres ígéret.
jan. 20. 08:55
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

A kulcsmondat: nyilván nem szerettem volna kimutatni az érzelmeimet.

Kérdés: miért nyilván és miért nem?

jan. 20. 08:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Illetve meg hogy én miért nem hívom el magamhoz, hogy együtt legyünk."

Csak szexet akar és te rád fogja milyen hideg vagy hozzá.

jan. 20. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Megakart dugni , de te kitertel a dolog elott. Nem szant rad tobb energiat mert te ezt nem akartad latszolagosan. Nem sakkozni akart felmenni hozzad nyugi.
jan. 20. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!