Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mi a tapasztalatotok a Bumble app-al?
Figyelt kérdés
Még sosem próbáltam az internetes társkereső appokat, de egyik ismerősöm ajánlotta,aki ott ismerte meg a (mostmár) férjét, hogy csak adjak neki egy esélyt.
Le is töltöttem a Bumble-t. Rá is írtam több srácra, de vagy nem válaszoltak vissza ,vagy tőmondatokban írtak, ha kérdeztem, és ők nem tettek fel viszont kérdést, úgyhogy picit kezdtem feladni. Aztán találtam egy scrácot, aki kb. 10 mp-el azután,hogy megkérdeztem hogy hogy van, milyen napja volt, azt mondta,hogy most azonnal küldjek neki fotókat magamról, meg kapcsoljam be a kamerát. Én ezt nem szerettem volna,hiszem még egy normális szót sem váltottunk egymással. Úgyhogy letöröltem.
Az lenne a kérdésem,hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen ,vagy más is járt már így?😅😅
jan. 19. 18:07
2/3 anonim válasza:
Szerintem jó app elég jó palik vannak rajta :D Nem taliztam onnan senkivel annyira sokat nem használtam mert végül a Facebook dating jött be :D
3/3 anonim válasza:
Akkor ha letöltöm, rám is fognak írni a nők? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!