Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy köszöntsem fel facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy köszöntsem fel facebookon, hogy érezze hogy kedvelem és közhelyes se legyen?

Figyelt kérdés
20 éves lányról van szó.
2016. okt. 7. 14:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem köszöntöd fel személyesen? mondjuk veszel neki egy szál rózsát valamilyen szép szalaggal. Ebből érezni fogja hogy kedveled.
2016. okt. 7. 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Ne facebookon köszöntsd fel, hanem személyesen vagy minimum telefonon. Ebből tudni fogja, hogy érdekel téged.
2016. okt. 7. 14:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Tavaly kapott egy személyes ajándékot amit postán küldtem el neki. Hidd el ha nem +200 km-re lakna, más lenne a helyzet.
2016. okt. 7. 14:19
 4/11 anonim ***** válasza:
A telefon messze elér.:)
2016. okt. 7. 14:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyrészt a számát nem tudom, amúgy sem beszélünk sűrűn, elég fura lenne ha csak egy ismeretlen szám a semmiből hívná. :D Kiváncsi vagyok mit gondolhatott tavaly is hogy hogy sikerült kinyomoznom a címüket.
2016. okt. 7. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Messengeren is lehet telefonálni :D
2016. okt. 7. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahogy egyre több részletet árulsz el, kérdező, úgy válik a történet egyre bizarabbá.:)
2016. okt. 7. 14:37
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Kívülről tényleg bizarr lehet, de semmi nem kell hozzá, csak egy kissé túlkomplikált gondolkodás, ami (sajnos vagy nem) nekem van.
2016. okt. 7. 14:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Igazából csak azt nem értem, hogy mit szeretnél egy olyan lánytól, aki messze lakik tőled, nem tudod a telefonszámát, a lakcímét is kinyomoztad. Találkoztál vele egyáltalán személyesen?
2016. okt. 7. 14:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Persze, és fogok is nemsokára. Évente kb. kétszer talalkozunk.
2016. okt. 7. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!