Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van élet szerelem nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van élet szerelem nélkül?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem szerelmes, de sokat randizik, szexel, sőt jár is másokkal, de nincs szerelem, akkor kimarad valamiből?
2022. jún. 8. 15:58
A kérdező szavazást indított:
Nincs élet szerelem nélkül. Lehetsz bármennyire sikeres, ha nem éled át a szerelmet, nem éltél igazán.
Nincs szükség a szerelemre.
29 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Az érzések hiánya pszichopata jellemző. Elég jól élnek a pszichopaták manapság, egyesek országokat irányítanak...
2022. jún. 8. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

Amikor gyerek voltam apám elmagyarázott valamit, ami egy rohadt fontos tanulság:

Kezdetben van a szerelem és a vágy. Aztán szép lassan képbe jön a szeretet is. Később a szerelem és vágy elmúlik, de inkább úgy mondanám, hogy átalakul egy nagyobb szeretetté. Aztán jön egy kompromisszum szakasz, ekkor már a szeretet is gyengül. Majd a megszokás. Ez pedig nem egy rossz dolog, bár annak hangzik - talán a magyar nyelv nem elég változatos ennek a szónak kapcsán.

Ez az élet rendje, mert semmi sem tart örökké. A te döntésed az, hogy megelégedsz-e békében és szeretetben egy partner mellett (és gyerekek mellett, mert lássuk be, nincs sok értelme a szerelem 3-24 hónapos szakaszának idejére gyereket vállalni) vagy folyton hajkurászod és sose lesz egy igaz társad akivel jóban-rosszban, békességben-betegségben voltál együtt.

Szóval a végső válaszom, hogy a szerelem egy csuda jó dolog, de nem baj ha elmúlik és nélküle kell tovább boldogulni, mert ezen jellegű együttlét sokkal tudatosabb döntés mint rózsaszín ködben lebegni.

Tudom, hogy most lesznek sztorik itt, hogy "ja de hát én 6+ éve vagyok a férjemmel és még mindig szerelmes vagyok belé", de én ebben nem hiszek különösebben. Ha valaki így gondolja, akkor örülök nektek, tényleg nagyon jó lehet, de a tudomány nem ezt mondja és én eléggé tudománypárti vagyok.

2022. jún. 8. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
"lehet sok pénzed ha nincs kivel megosztani" szeretném ha tudnék a gondolattal együtt élni hogy talán egyedül halok meg , de félek tőle.
2022. jún. 8. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Szerelem=ideológia

Pénz=Élet

Mindig a pénzt kell választani!!!!

2022. jún. 8. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:

4.

Bocsánat a kérdésért, ön ferengi? [link]

2022. jún. 8. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Van élet szerelem nélkül, de ettől még sokmindenből kimarad az, aki sosem érzi.

Én boldog voltam mielőtt szerelmes lettem volna. Rengeteg hobbim volt, szuper barátaim, családom, a munkámban is sikeres voltam és szerettem is.

Szerelmes lettem, minden jó megmaradt az életemben, de most még boldogabb és teljesebb vagyok.

2022. jún. 9. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!