Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tettetek ha idővel kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek ha idővel kiderült h az új párotok marihuána(óránként szív, éjszaka is) és gyógyszer függő?

Figyelt kérdés

2022. jún. 8. 15:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

#7 voltam

Furán hangzik de heterokènt mindig is érdekelt hogy ezek a szètzúzott férfiak hogy teljesíthetnek , de ahogy vártam: szarul

2022. jún. 8. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Ha van vagyona, hozzámennék, és valahogy kihúznám azt a pár hetet, amíg felfordul.
2022. jún. 8. 22:19
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

Terhes voltam mikor kiderült hogy mit csinal,majd a baba miatt megváltozik…persze meg

2 hetes volt a gyerkőc amikor elküldtem

Hogy nem vettem észre ?

Soha nem drogozott senki körülöttem,azt sem tudtam mit kellene látnom,naiv voltam.

Havi 200 ezer nagyon sok. Ha nem lesz miből majd ellopja tőled

Hidd el,tapasztalat

2022. jún. 8. 23:23
 14/18 HoneyBunny ***** válasza:
86%
Itt a hazban levo fuvesek is eppen ma megint kimentek szivni az utcara es ugy telekrahacsoltak, kopkodtek es okadtak az utcat, hogy a hangjatol majdnem en is behanytam. Undoritoak az alkoholistak, a drogosok, fogalmam sincsen egy ilyen embert hogyan lehet elviselni egy percig is. Szerintem olyan nincs, hogy valaki nem fuggoje ennek, rengeteg ilyen "nemfuggo" "alkalmi hasznalo" ismerosom volt mar es mind a cucchoz nyult eloszor, ha kisse szarabb napja volt az atlagnal es akkor egy komolyabb erzelmi megborulasrol nem is beszeltem.
2022. jún. 9. 01:37
 15/18 gabesz147 ***** válasza:
58%

Esteleg "elvonó", kezeltesse magát, ha elfogadja a segítségedet.

Ha, nem, akkor csá...

2022. jún. 10. 06:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi probléma, hogy nem csak az küzd lelki, pszichés problémákkal, aki függő, hanem a partnere is, aki nem képes reálisan látni a világot és lépni az önmaga érdekben.

Kérdező! Nézz önmagadba! Valóban az a normális, amikor így reagál valaki a partnere önpusztító életmódjára? Ide írogatsz, itt próbálsz segítséget kapni, idegenektől, akik virtuálisan nagyon okosak, de konkrét segítséget nem fogsz itt kapni, ahelyett, hogy beindulna az egészséges önvédelmi reflexed és lelépnél, majd élnél egy normális életet. (?)

Számtalan hasonló emberi sorsot láttam. Már gyerekkoromban is, amikor még családunkban is akadt olyan nő (egyik nagynénim), aki alkoholista férje mellől nem volt képes továbblépni. Még akkor sem, amikor kislányuk a születése után két nappal meghalt. Heti szinten voltak náluk problémák, havonta parádék. Folyamatos szenvedés volt a nő élete! Anyukám unokatestvére nejével élte meg mindezt. Még az elvonó szanatórium sem segített a nőn. Gyönyörű nő volt, de idővel rettentő kinézetű lett. Két kisgyerekkel (3-7 éves) végül talpra állt a férfi és otthagyták a nőt. Ez kicsit felrázta az asszonykát, újra összeköltöztek, annak ellenére, hogy a férfi szülei, rokonsága kérte ne tegye ki ennek a gyerekeket. Pár hónap után ismét visszatért az alkoholhoz a nő. Ekkor végleg elhagyta a férj. Szépen, kulturáltan, szeretetben felnevelte a gyerekeit, de a nagyobb már olyan lelki sérüléseket szenvedett, hogy a rendszeres pszichológiai segítség ellenére 18 évesen felakasztotta magát. :-( Apukája és testvére manapság is normálisan élnek. Már saját családja van a srácnak.

Baráti köreimben életem során több alkoholista és drogos embert ismertem, láttam. Voltak köztük lecsúszottak, akik szinte csöves módjára éltek/élnek, de nem egy jól szituáltnak látszó öltönyös is.

Jómagam 50 éves vagyok, nem vagyok tökéletes, egészségem sem az, de tartok egy szintet és próbálom formában tartani magam. Nemrég találkoztam egy régi barátommal, aki nem veti meg az alkoholt sem a füvet. Tulajdonképp pár napig nekem melóztak a barátaival, sógorával, nejeikkel. Nem kisebbségiek, de lomtalanítást vállaltak csupán a lomokért cserébe. Jó volt nosztalgiázni, de kellemetlen volt látni, mennyire lecsúszott. Még meg is jegyezték, milyen jól tartom magam, semmit nem változtam. Ezt azért is furcsa volt hallani, mert a haver fiatalabb nálam 5 évvel. Ő sajnos úgy néz ki, mint egy rozzant hetvenes alkoholista. :( Felesége sincs jobb állapotban, pedig ő nem iszok, nem füvezik, csupán az életmódjuk azonos.

Kérdező! Minél többet agyalsz, minél jobban halogatod, annál nehezebben fogod elhagyni a párod. Ha mellette maradsz, rámegy az életed! Közös gyerek esetén, az övé is! Akkor legalább ne vállalj gyereket egy ilyen embertől! Ha a saját életed nem számít, a (még meg nem született) gyereké legyen fontos!

2022. jún. 12. 16:23
 17/18 A kérdező kommentje:
16-os! Ott hagytam, pont azért amiket írtál, csak picit még "szenvedek". Nagyon köszönöm 🙏🙂
2022. jún. 12. 16:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá az újrakezdéshez!
2022. jún. 15. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!