Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tettetek ha idővel kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek ha idővel kiderült h az új párotok marihuána(óránként szív, éjszaka is) és gyógyszer függő?

Figyelt kérdés

2022. jún. 8. 15:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Másnap nem lenne már a párom.
2022. jún. 8. 15:24
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
ez már túl súlyos szint ahhoz, hogy akár érdemes lenne beszélni róla
2022. jún. 8. 15:41
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Otthagynám rögtön
2022. jún. 8. 15:46
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Én is csak deltételesen tudok írni, nem voltam ilyen helyzetben.

Előbb elszívnék vele egy zöldet, aztán kihajítanám a francba. Nem vagyok ellene a tudatmódosítóknak, amíg valaki azt élvezeti cikként, függőségtől mentesen tudja fogyasztani. Az ilyen függőktől viszont menekülni kell.

2022. jún. 8. 15:50
 5/18 anonim ***** válasza:
60%
Én napi szinten fogyasztok zöldet már kb 15 éve. A memóriám rendben, de voltak belőle motivációs problémáim korábban. Ezeket mára megtanultam kezelni így nincs probléma. Na, de a lényeg: Azért óránként szívni meg éjjel emiatt felkelni az brutális. Én sem fizikailag sem anyagilag nem bírnám ezt és nagyon soknak gondolom. Szóval én sem szeretném ha a párom ilyen szinten lenne. Gondolj csak bele! 1g 3000-3500 ft. Ezzel a fogyasztással ez napi 1g minimum. Havi szinten kb 100.000 Ft. Mellé a cigi még vagy 30.000 ft. Ez rengeteg még nekem füvesként is. Én nem kezdenék vele, de ha kezdenék is akkor sem terveznék komolyan.
2022. jún. 8. 16:06
 6/18 A kérdező kommentje:
Azt vallotta h havi 200.000Ft megy el erre. Én csak annyit vettem észre h néha agresszívvabb hangnemben reagál, majd gyorsan lenyugszik. A stressz helyzetekre pedig mint egy kisfiú bedepizik, majd hirtelen megoldja. Reggelente szinte mindennap hány,gyomrára fogja... Nemtudom használ e még mást is, ezt vallotta be...
2022. jún. 8. 16:23
 7/18 anonim ***** válasza:
88%

Figyu már , egy ilyen fószernek meg azèrt feláll, vagy csak mèg szereted?

😆

2022. jún. 8. 17:44
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
Papíron mindenki elhagyná, a valóságban vele marad úgyis akije éppen van. Károg miatta, mártírkodik miatta - de jó ez így. Az emberi ostobaság legyőzhetetlen akadály.
2022. jún. 8. 17:45
 9/18 A kérdező kommentje:
7-es!Felállt neki, csak menet közben lekonyult, persze hol erre, hol arra fogta, volt h rám(senkinél nem tapasztaltam menetközbeni konyulást csak nála) . Nincs tapasztalatom miket okozhatnak ezek a szerek, akkor ez azt jelenti h a sok fűtől volt?
2022. jún. 8. 18:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem voltam még csak hasonló helyzetben sem, de azonnal szakítanék, nekem ez nagyon nem fér bele. Még akkor se, ha ritkábban szív, de ilyen súlyos függőség esetén egy pillanatig se gondolkodnék, hogy mi legyen.
2022. jún. 8. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!