Milyen érzés előszőr betépni?
Igazából a kérdés az, hogy fogom e egyáltalán érezni, mert ugye először nem biztos hogy megérzi az ember. Tapasztalatokat írjátok, meg azt, hogy élő lehet e valahogy idézni hogy biztos beüssön.
Nem tervezem többször csinálni ezért is érdekel.
Ha füvescigire gondolsz, akkor sehogy. Ez nem úgy megy hogy elsőre eltolok 10 grammot és ah de k u r v a jó. Első alkalomnál jön a "greenland". Na ez az az érzés, ami csak az első füves ciginél jön elő és 2-3 percig tart. Na most ha te kitalálod hogy azt akarod hogy elsőre beüssön és csinálsz egy 0.8-as cigit és az egészet egyszerre el is szívod akkor számolok neked 70%-ot arra hogy kapsz egy f a s za pánikrohamot.
Ha egyedül tépsz be, akkor szépen tekersz egy cigit 0.1-el. Azt úgy tekered meg hogy legalább 7 centi legyen, de ha 10 az sem baj ÉS NEM SZÍVOD EL AZ EGÉSZET hanem csak a felét.
És amit tudni kell. Nem úgy szívod, mint a cigit. Nem úgy hogy épp karcolja a tüdődet, hanem jó mélyre kell szívni és lent is tartani legalább 2-3 másodpercig, de minél tovább bírod anélkül hogy kellemetlen lenne annál jobb. Akkor csináltad jól ha még a második-harmadik levegővétel után is ömlik ki a füst a szádon.
Na ez után 2 véglet szokott lenni első alkalomnál. Az egyik akinek a szokásosnál jelentősen rövidebb ideig adja a másik, akinek valamennyivel tovább.
Azoknak akik már többször téptek be, de nem minden nap szívnak azoknak 2-3 óráig adja. Általában a második órában már te is megérzed hirtelen hogy mennyit enyhült a hatása.
Azokat már meg sem említem, mert gondolom tudod hogy ennek a végébe nem szűrő, hanem csiga kerül, de ha érdekelnek a dolgok írhatsz privátban.
Hmm ezt a greenland kifejezést még nem hallottam/láttam.
Sok mindentől függ. Függ a settingstől és függ a fű minőségétől. Mo-n inkább a testre ható füvek mozognak (alacsony thc tartalom), meg a bio/herbal, vagy olyan esetről is tudok, hogy fűnek adtak el zsályát.
Amikor először kiakartam próbálni, barátom nem akarta azt amit a legtöbb első használó átél: pánik, félelem, remegés, hányás stb..
Belőni azt, hogy 0,1 gramm stb.. meg nehéz pontos mérleg nélkül, sőt a fű miatt mégnehezebb. Azt mondanám, ha sodrasz, inkább az elejére rakd a füvet, mert lehet el se érnél a közepéig, végéig. Ha nem cigizel, akkor nem törvényszerű, de valszeg köhögni fogsz. Az igazi fű, "csikizi" a torkodat mint az állat. Lehet variálni, hogy nem dohánnyal hanem szálas teával, golgotavirág levélel sodrod be: eredménye könyebb füst (nem károsabb mint a sima dohány)
Na bocs véletlenül elküldtem. Fontos, hogy a roachot se csináld túl szűkre, mert nehéz lesz szívni.
Visszatérve az elejére: én előtte dióztam barátom tanácsára, fokozatosan emelve az adagot, azért, hogy rákészüljek milyen lesz a fű. Ez sokat segített. Mondjuk mázlim volt, hogy Lemon Haze-t kaptam, az egy nagyon kellemes, lazító fajta. Szóval az első trippem, nagyon jóra sikerült, 1-2 óráig biztos tartott.
Viszont, amikor váltás történt, és Skunk-om volt, ott nagyon jól jött a dió általi "edzés", mert teljesen másképp viselkedett mint a Lemon Haze, közel voltam a fonal elvesztéséhez. Fejben ott kell lenni nagyon, az ilyen eseteknél, sőt az sem árt, hogy ha van vki melletted. Itthon csak Thai-oztam, az semmi extra, a testedet húzza, mellette könnyű csinálni más dolgokat.
Egyik bnőm mesélte, hogy nem érzett semmit az első füvezésből, pedig több slukkot is szívott: ilyen nincs a fűnél, max ha már drogoztál előtte nem egyszer. Esetleg, ha sok alkoholt ittál, de azt nem ajánlom, főleg az elsőhöz.
Igaz, ha meg kell többször gyújtani, akkor nem a legszerencsésebb előre rakni, de ha nincs jól besodorva, akkor ugyanúgy szórakozhatsz vele a közepén is, vagy ha kint a levegőn gyújtasz rá. Én azért rakom inkább az elejére (persze nem csak füvet), mert a vége felé kezdetben már nagyon köhögtem, később meg amikor eljutottam odáig, egyszerűen a roach miatt már égetett a füst, hiába volt kicsi slukk, tartva a szájban.
Gondolom már Te ránézésre is nagyjából megtudod saccolni, mi hány gramm, főleg, hogy mérleggel is látod a számokat :D a mérleggel lemérheted nagyanyád aranyát, aztán mehet a zaciba :D
Inkább víz legyen nálad sok, az üdítőknek nem biztos, hogy finom ízük lesz és csak szomjasabb leszel, a másik, meg folyamatosan száraz lesz a szád (bár ezt fajtája válogatja). Nasiban meg nem ajánlom az ilyesmit mint a Mexicorn, pattogatott kukorica, mogyoró... Mert ha idő közben elkalandozol és elfelejtesz rágni és nyelsz, nehogy megfulladj :D
Az is jó, ha a Wc-hez nem kell lépcsőt mászni, szval közel van :D
Ha esetleg Tv-nél, akkor még annyit tanácsolnék, hogy hanyagold a nagyon villogó, gyors jelenetváltású sorozatokat. És lehetőleg ne legyen sötét a szobában, mert ha rosszra fordulna a trip, az csak rontani fog a helyzeten. Ilyenkor az sem a legjobb, ha becsukod a szemedet. De az lenne a legjobb, ha lenne melletted vki, aki ismeri már a cuccot, és tud vezetni téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!