Milyen érzés volt nektek, amikor végeztetek minden tanulással és először álltatok munkába?
Figyelt kérdés
Volt olyan érzésetek, hogy végre lett pénzetek, szabadon azt tudtatok venni, amit akartatok és amire spóroltatok? Szabadságot éreztetek, hogy végre saját dolgaitokra tudtatok koncentrálni, megvalósítani a terveteket, vagy inkább nagyobb nyűgként éltétek meg?
Bocsánat a kategóriáért, de nem tudtam hová írjam.
2015. febr. 2. 17:05
1/1 anonim válasza:
Én végeztem minden tanulással, munkám viszont nem lett. Beadtam sok jelentkezést, be is hívtak rendszeresen állásinterjúra. Néhányszor mondták, szimpatikus vagy nekem, az első fordulón túljutottál, aztán semmi... Olyan mintha kergetnék egy délibábot a sivatagban, amit soha nem érek el. Megdöglök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!