Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mennyi idő múlva múlik el a szerelem és alakul át szeretetté?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 09:20
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon egyénfüggő. Valakinél fél év, de van akinél annyi sem. Úgy nagy átlagban 2 év szerintem.
3/10 A kérdező kommentje:
Úristen, jó kevés idő 😳
2022. jún. 8. 10:22
4/10 anonim válasza:
Ez hülyeség. Valóban tarthat bármeddig hetekig, hónapokig, akár hosszú évekig.
De sokszor nem tudnak különbséget tenni első időben a fellángolás és a szerelem között.
De ez többnyire szex után kiderül.
5/10 A kérdező kommentje:
Miért szex után derülne ki?
Én amikor párommal összejöttünk, kb 3-4 hét múlva szerettem belé, előtte is éreztem valamit, de nem szerelmet, nálam az volt a fellángolás. És egy hét után feküdtünk le, de nem akkortól szerettem belé.
2022. jún. 8. 11:34
6/10 anonim válasza:
Rosszul értelmezted.
Szex után elmúlhat. Ha fellángolás akkor az elmúlhat szex után.
De lehet utána is. Ha nem az.
7/10 anonim válasza:
pár hónap-pár év. Mondjuk nekem az első nagy szerelmem egy életre megmarad, mégha maga a szerelem érzés nincs is már meg, de mégis bennem él.
8/10 anonim válasza:
Szerintem a szerelem is olyan sokféle. Állandó intenzitással biztos nem tud lobogni, arra képtelen az ember. De függ a személyiségetektől is, valaki eleve nem érzelmes típus, az a "majd szólok, ha valami változik" :), más meg egy latin hősszerelmes. De újra és újra fel lehet éleszteni. Ha hónapokig szenvedtek valamin, biztos kevésbé lesztek szerelmesek mint egy wellness-hétvégén. Az eleje, amikor olyan robotpilóta üzemmódban minden megy magától, meg minden érdekes és izgalmas, szerintem is olyan fél-két év, attól is függően, mennyi időt vagytok együtt, milyen gyorsan ismeritek meg egymást. Utána már dolgozni kell a kapcsolatért, tudatosan rászánni az időt, nem azt várni, hogy a másik gondolatolvasó legyen. Ez kicsit olyan, mint a munka, ott sem előre örülsz, hogy dolgozhatsz (legfeljebb egy-egy új projektnél:D), hanem utána, ha sikeres vagy és akkor is megcsináltad, ha aznap reggel még úgy gondoltad, hogy jobb lenne be se menni. Szóval egy idő után nem működik csak érzelmi alapon, akarni, tenni is kell érte.
9/10 Senior Séf válasza:
Az első nagy vízválasztó fél év után következik be, aztán kétéves, majd hétéves korban jön a többi. Ennek az a magyarázata, hogy a szerelemért felelős hormonok különböző 2mélységeb" ivódnak be a sejtjeinkbe, és amikor lebomlik a nagyja, akkor szivárog elő a többi. (Hét év az az intervallum, amikorra az összes sejtünk cserélődik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!