Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belém szeretett vagy szexre kellek neki?
Röviden:
Úgy kezdődött minden, hogy megbeszéltünk egy egy éjszakás találkozót. Amire mindketten el is mentünk, de végül nem lett szex belőle. Azóta többször találkoztunk és órákat beszélgetünk mindenről. Közben közeledik felém. Megcsókolt és hosszasan megölelt. ( ami nagyon szenvedélyes volt szóval a kémia megvan) Utána haza is kísért. Szóval szerintetek így akarja elérni, hogy lefeküdjek vele vagy komolyabb a szándéka?
22/L
"Szóval szerintetek így akarja elérni, hogy lefeküdjek vele vagy komolyabb a szándéka?"
Ha előre megbeszéltétek, hogy le fogtok feküdni egymással, de ez mégsem történt meg, akkor valószínűleg nem csak arra kellesz neki, máskülönben rögtön ágynak döntött volna.
Megbeszéltétek hogy lefekszetek, de aztán nem lett belőle semmi? Erre nehéz mit mondani, nekem a mostmár 20 év alatt mióta van szexuálus életem, aki nem használt volna ki egy ilyen helyzetet, azzal valami nem volt rendben, pl nem működött neki. Bár konkrétan ilyen esetem sose volt hogy éjjel találkozzunk.
Vagy ismerettségi körből tudok olyan zakkant srácot, akinek kb ha meztelenül az ölébe ülne egy nő, akkor is csak azt gondolná melege van...
De lehet ő az az üdítő kivétel akinek semmi ilyen problémája van, csak szereti előbb megismerni a partnerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!