Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az normális ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a barátnőm instán menő szépfiúkat követ meg lájkolgat?

Figyelt kérdés

2 hónapja jöttünk össze, azt mondja szerelmes belém. Bár ezt nemigazán mutatja ki, meg ha tényleg az lenne akkor nem csorgatná a nyálát instán. Vagy csak túlreagálom és ez normális?

21N 22F

2022. jún. 5. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy elég furcsa.
2022. jún. 5. 13:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Most sikerült kiírnod az előző kérdés fordítottját, ahol a lány tette fel ugyanezt a kérdést. Mit vársz? Ugyanolyan gáz csajtól, mint pasitól.
2022. jún. 5. 13:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, van, aki úgy szerelmes, hogy ha azok közül az instás tagok közül valakivel esélye lenne összejönni, akkor nem beléd lenne szerelmes.

Nekem is volt ilyen barátnőm. Odáig volt egy hírességért. Megkérdeztem tőle, hogy ha az az egyén össze akarna jönni vele, mit tenne? "Hát persze, hogy igent mondanék, ő azért nem akárki." Na, itt fejeződött be a kapcsolatunk. Lehet, hogy ennek a reális valószínűsége 0,000001% volt, de akkor sem akarom a "szamár" szerepét betölteni.

2022. jún. 5. 13:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas, erre szoktam azt mondani, hogy thirsty whining. Nem égetném magam ilyen ember oldalán, így is épp elegen tartják ezt normálisnak ahhoz, hogy tudjanak egymással szórakozni helyettem, akinek ez ciki és megalázó.
2022. jún. 5. 13:34
 5/11 A kérdező kommentje:
2es, igen láttam azt a kérdést. Ezért jutott eszembe megkérdezni, az én helyzetemet is, eddig nemigen foglalkoztam vele.
2022. jún. 5. 13:36
 6/11 A kérdező kommentje:
3as, én nem fogok vele ezért szakítani mert én tényleg szeretem
2022. jún. 5. 13:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is szerettem.

De megéltem már egyet s mást ahhoz, hogy ne legyen kedvem olyan kapcsolathoz, ahol ő nekem az első, én meg neki a sokadig vagyok a rangsorban.

Ezzel természetesen nem akarlak ellene hangolni, csak megmondtam, hogy nálam olyan kapcsolat nem játszik, ahol velem csak a "ha ló nincs, jó a szamár is" elven vannak.

2022. jún. 5. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyeneket lájkolgatni alapból nem utal értelmes emberre, nemhogy kapcsolatban. Tudom, hogy nem valós a kérdés, de aki ilyen helyzetben benne marad, az élvezze hogy szétcsalják majd, szrba se nézik. Mert ez azt jelenti, nemtől függetlenül.
2022. jún. 5. 13:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális, ő is nő, ő is ilyenekre nedvesedik be.
2022. jún. 5. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Mivel a pasik is ezt csinálják kínjaban csóri mégis kiket kovessen
2022. jún. 5. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!