Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem tudok tovább lépni?
3 hónapot randiztam egy sráccal, de mentálisan nem volt jól (később megtudtam, hogy depressziót diagnosztizáltak nála) és mivel nem akart akkor összejönni velem csak randizni mondtam, hogy adok neki időt, ha jobban van és készen áll keressen fel. Én már szerelmes voltam belé és talán ő is.
Azóta eltelt 8 hónap, minden nap gondolok rá, nem vagyok nyitott senkire pedig voltam párszor randizni de másodikra sose mentem el.
Nem beszéltünk azóta, most mondták ismerősök, hogy jobban van. Elfogadom, hogy neki nem jelentett ez ennyit de nem tudok tovább lépni, lassan elvett egy évet az életemből és félek, hogy még többet el fog, pedig szeretnék majd kapcsolatot, családot, de ha ő van a fejemben más nem fér bele.
Keressek fel pszichológust? Normális ez ilyen kevés randizás után, ennyi idővel később? 28/L
Milyen konkret lépéseket tudok tenni?
Jarok társaságba, lefoglalom magam ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!