Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsonáljak? Hogyan tovább? (Csak normális válaszokat kérnék! )
Van egy lány aki 18 éves én 26.
Jártunk nem olyan régen.
Amolyan se veled se nélküled volt a kapcsolatunk.Sokat vitáztunk és bántott engem.Én annyire a padlon voltam lelkileg ezek miatt hogy fel szívodtam nem kerestett őt.Egyszer csak ő elkezdett keresni engem.Majd szóba elegyedtünk.
Meg kérdezte van e valakim.
Megakart győzni minden árron arrol h legyünk barátok.Itt furcsák voltak ezek a dolgok.Ott voltam szart rám alig akart talizni.Most meg elkezd érdeklődni.Bevallottam neki h még mindig szeretem őt.Mondtam h gondolja át az újra kezdést ez volt az ünnepek elött.Most h ünnep van nem sokat beszélünk ő nem keres én meg nem akarom őt zargatni.De legbelűl mindig vágyom arra h írjon.Egy folytában rá gondolok.A minap vele is álmodtam.Olyan érzésem van belül mint ha szét akarnék szakadni egyszerűen ezt az egészet nem birom.Nem tudom azt sem hogy szeret e vagy sem.Kétejek vannak bennem.
Ha nem szeretne nem keresett volna fel.
Ha pedig szeret akkor írna és talizna.
Szoval nem tudom.Úgy érzem beleőrülők ebbe az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!